„Școlărești la înălțime”, la Shopping City Piatra-Neamț

0

  • Cumpără de cel puțin 100 de lei din centrul comercial și ai șansa de a câștiga un voucher Diverta
  • Înscrierile la tombolă se fac până pe 5 septembrie

Piatra Neamț, 30 august – Shopping City Piatra-Neamț vine cu oferte speciale în sprijinul clienților săi, pentru a fi echipați complet în prima zi de școală, care se apropie cu pași repezi. Cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei în magazinele din centrul comercial au oportunitatea să câștige vouchere-cadou, dacă se înscriu în tombola ,,Școlărim la înălțime”, până pe 5 septembrie.

Pentru a participa la tombolă, clienții pot prezenta un bon fiscal sau cel mult două, în valoare de minimum 100 de lei, la Info Point, în aceeași zi în care au făcut cumpărăturile. Pe 6 septembrie are loc tragerea la sorți și se anunță câștigătorii.

Premiile care pot fi câștigate sunt:

  • 1 voucher Diverta în valoare de 500 de lei;
  • 10 vouchere Diverta în valoare de 100 de lei;
  • 30 vouchere Diverta în valoare de 50 de lei.

Un client se poate înscrie o singură dată pe zi la tombolă și trebuie să păstreze bonul sau bonurile fiscal/e. Pentru a ridica premiul, câștigătorul trebuie să se prezinte personal la biroul de informații Shopping City Piatra-Neamț. Mai multe informații despre regulamentul campaniei aici.

Despre Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din județul Neamț, găzduiește atât branduri de prestigiu international, cât și local: Bershka, New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, Gatta, Intersport, Salamander, H&M, Marelbo, Office Shoes, Various Brands, Noriel, Bebe Ardealul, Kendra, Beauty Mania, DM, Altex și Telekom. Pe lângă un mix complet de retail pentru toate categoriile de vârstă și interese, Shopping City Piatra-Neamț oferă vizitatorilor și cel mai modern cinematograf multiplex Cinema City din regiune, cu șase săli ce dispun de cele mai avansate tehnologii, pentru vizionarea filmelor

în 2D şi 3D, la o calitate superioară. Shopping City Piatra-Neamt este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79, are o suprafaţă închiriabilă de 28.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate