Şcoala Gimnazială „Vasile Mitru”, Taşca: ”Cu fiecare mărţişor pe care îl confecţionăm, aducem primăvara mai aproape de noi…”

0

La Şcoala Gimnazială „Vasile Mitru” din Taşca, Cercul Quilling, coordonat de doamna Leopold Dumitriţa, cu ajutorul altor învăţătoare şi educatoare, a şi început pregătirile pentru întâmpinarea primăverii, confectionand mărţişoare handmade din hârtie în tehnica quilling.

Acestea vor fi prezentate în cadrul târgului de mărţişoare ce va fi organizat în preajma zilei de 1 Martie (ultimele zile ale lunii februarie). La această activitate participă copii începând de la clasa pregătitoare până la cei din clasa a VIII‑a.

Bucuria elevilor este nemăsurată, aceştia implicându‑se cu tot sufletul în realizarea unor lucruri originale care nu se pot compara niciodată cu cele care se găsesc în comerţ. Din mâinile copiilor au ieşit creaţii minunate: floricele, fluturi, gărgăriţe, broşe care au şi stârnit interesul celor care le‑au văzut, de aceea le vor putea procura odată cu deschiderea târgului.

Le urăm succes piticilor şi spor la muncă!


Sursa: ziarbicaz.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate