Excelența în Asistență Socială, marcată pentru al patrulea an

0

gala

Sucursala Neamț a Colegiului Național al Asistenților Sociali a desemnat pentru al patrulea an consecutiv profesioniștii din domeniu pentru a participa la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială.

Nominalizările Colegiului Neamț pentru întreaga activitate desfășurată anul trecut în județ sunt următoarele:

1. Premiul pentru asistentul social din domeniul protecției copilului: Dorina Mihaela Sucioaia – DGASPC Neamț
2. Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilități: Mariana Mancaş – DGASPC Neamt
3. Premiul pentru asistentul social din domeniul sănătate/servicii medicale: Daniel Eugen Manea – Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț
4. Premiul pentru asistentul social din domeniul incluziunii persoanelor fără adăpost: Ovidiu Ţărnă – DAS Piatra Neamt – Centrul social „Împreună”.
5. Premiul pentru asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare: Sorina Monac – director DAS Roman
6. Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor vărstnice și îngrijirii la domiciliu: Ileana Dumitru – DAS Piatra Neamț – Centrul social „Pietricica”
7. Premiul pentru jurnalism: Catrinel Cojocaru – corespondent Antena1
8. Premiul pentru instituţia anului: Asociaţia umanitară „Codrin – ocrotiţi copiii ce vor rămâne copii” din Piatra Neamț.

Aceștia pot fi votați pe parcursul săptămânii viitoare, începând de luni, 20 februarie iar cei care vor obține un număr cât mai mare de voturi vor intra în etapa de jurizare ce va avea loc în intervalul 28 februarie-13 martie iar finaliștii vor fi premiați în seara de gală care va avea loc pe data de 21 martie, la Ateneul Român, amfitrioana evenimentului fiind Andreea Marin. Evenimentul este organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali și, la fel ca la edițiile anterioare, gala celebrează în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai implicați profesioniști dar şi a celor care prin munca lor au contribuit la promovarea asistenţei sociale.

Lista completă a nominalizărilor poate fi consultată pe site-ul gala.cnasr.ro iar cei care doresc să susțină profesioniștii nemțeni pot vota accesând secțiunea VOT 2017. Votul online se va desfășura în perioada 20 februarie (ora 10.00) – 27 februarie (ora 00.00).

„Acest eveniment este modalitatea cea mai frumoasă prin care aducem în lumina reflectoarelor profesioniștii din asistență socială, un domeniu de activitate cu multe provocări dar și cu satisfacții pe măsură și care este prea puțin cunoscut opiniei publice. Totodată, nominalizarea specialiștilor din domeniu reprezintă cel mai sincer și emoționant «mulțumesc» pe care societatea îl poate adresa unor oameni care zi de zi încearcă să găsească soluții la problemele cu care se confruntă comunitatea în context socio-familial. Voturile dumneavoastră reprezintă un semn de apreciere pentru profesionalismul lor și m-aș bucura să le oferiți sprijinul în număr cât mai mare“, a declarat Mirela Negruș, președintele sucursalei Neamț a Colegiului Național al Asistenților Sociali.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate