Scoala de vară din Strandul Piatra Neamt- iunie 2011

0

Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” deschide luni, 20 iunie, de la ora 10.00, cea de-a treia ediţie a Şcolii de vară organizată la şura tradiţională din Ştrandul municipiului Piatra Neamţ.

În acest an, în perioada 20 iunie – 1 iulie, vor avea loc două cursuri, de pictură şi modelaj, coordonate de pictorul Arcadie Răileanu şi Lăcrămioara Gheghici, profesori ai Şcolii Populare de Arte din cadrul Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”. Cursurile se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani.  Organizatorii îşi propun să formeze patru clase care vor avea câte opt elevi, cu două dintre acestea urmând să se lucreze în prima săptămână, iar cu celelalte două, în cea de-a doua săptămână.

Cursurile se vor desfăşura la şura tradiţională, în fiecare zi, între orele 10 şi 12.30. La finalul Şcolii de vară va fi vernisată o expoziţie cu lucrările elevilor, iar fiecare dintre aceştia va primi o diplomă de absolvire.


Cei interesaţi se pot înscrie la secretariatul Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, din Piaţa Ştefan cel Mare, nr.3, de luni până vineri, între orele 8-16 sau la nr. de tel. 0233.214.026. Cursurile sunt gratuite, iar accesul în Ştrandul municipal va fi liber pentru fiecare elev înscris şi un însoţitor.

Sursa: descopera-judetul-neamt.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate