Şcoala altfel la ISU Neamţ

1

În perioada 7 – 11.04.2014, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ va desfăşura, în cadrul programului “Şcoala astfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, prezentarea specificului activităţilor unităţii, la sediile Detaşamentelor de Pompieri Piatra Neamţ, Roman şi Tîrgu Neamţ.
Elevilor judeţului Neamţ le vor fi prezentate autospecialele de stins incendii, autospecialele de descarcerare, ambulanţele SMURD, iar echipajele ce le încadrează vor prezenta exerciţii demonstrative. Elevii vor avea posibilitatea să folosească unele accesorii.
La Detaşamentul de Pompieri Roman se vor prezenta exerciţii demonstrative cu ajutorul câinelui de căutare – salvare.
La Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ, specialiştii Echipei pirotehnice vor prezenta, elevilor de gimnaziu şi liceu, elemente de muniţie rămase neexplodate şi modul de acţiune în cazul descoperirii unor astfel de elemente.
Vor fi prezentate filme de informare şi prevenire folosite în derularea campaniilor „Vreau să fiu voluntar”, „RISC – Siguranţa nu este un joc de noroc”, „Detectorul de fum de tip autonom vă poate salva viaţa”.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. elena tamba spune

    Minunata aceasta initiativa. m-a miscat cred ca aceasta actiune, chiar vor face copii sa stie mai mult, sa fie mai buni Salut cu respect pe cei care se ocupa de copiii nostri in acest oras

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate