Scenariu de film porno: un polițist s-a fotografiat în lenjerie intimă de damă, apoi gol și cu un morcov introdus…la loc „umbros”

0

Un polițist din Vaslui a ajuns subiectul zilei în presa centrală. Omul legii (cât de ironic sună în cazul de față, nu?) s-a fotografiat în nenumărate ipostaze indecente (nimic nelalocul lui până acum, fiecare cu „păsărica lui”) după care – aici intervine problema – a trimis imaginile mai departe.

Inedita galerie foto îl surprinde pe rând în lenjerie intimă de damă, dezbrăcat sau cu un morcov introdus la loc…umbros.

IPJ Vaslui a demarat o anchetă în acest sens:

În urma imaginilor apărute în mediul online, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern.

Față de agentul de poliție, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile, pentru comportament necorespunzător în societate, abatere prevăzută de Statutul Polițistului. Precizăm că polițiștii sunt evaluați psihologic la anumite intervale de timp, în funcție de specificul structurii în care aceștia își desfășoară activitatea” notează publicația antena3.ro.

Un astfel de comportament ridică mari semne de întrebare în ceea ce privește seriozitatea testărilor psihologice. Nu este nimeni interesat de ceea ce faci tu ca individ în intimitatea casei tale, însă când asemenea „practici” sunt etalate benevol, se schimbă radical datele problemei.

Mai multe detalii AICI și AICI – CLICK.

FOTO – AICI (CLICK)

Surse: antena3.ro, vremeanoua.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate