Scandalul angajărilor „DOAR pentru vaccinați” la Spitalul din Piatra Neamț

0

Un scandal monstru a izbucnit din cauza unei greșeli a Direcției de Sănătate Publică Neamț, după ce au dat undă verde DOAR persoanelor vaccinate să participe la concursurile organizate pentru ocuparea mai multor funcții în Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț.

Concret, Spitalul Județean din Piatra-Neamț are mare nevoie de personal medical. Guvernul-fantomă a scăpat pandemia de sub control și fiecare unitate medicală din țara asta face eforturi supraomenești ca să facă față situației.
Spitalul a cerut DSP Neamț, așa cum prevede legea, aprobare ca să organizeze un concurs pentru a angaja personal medical. Ce credeți că au răspuns conducătorii DSP Neamț? Sub trei semnături și cu o mare ștampilă pe hârtie, conducătorii acestei instituții au decis că la concurs pot participa doar „persoane vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2”.
Acest răspuns nu este doar un abuz sinistru, dar arată cum se propagă mentalitatea de la centrul liberal către funcționarii instalați de „echipa câștigătoare” la conducerea instituțiilor deconcentrate și descentralizate
.”, transmite Senatorul Răzvan Cuc.

După ce au primit mai multe plângeri din cauza acestui act care discriminează și încalcă orice drept fundamental, responsabilii DSP Neamț au încercat să își „spele păcatele” și au emis o nouă adresă în care specifică, de această dată, faptul că la concurs pot participa și persoanele testate, nu doar cele vaccinate, însă și în cel de-al doilea document au făcut o altă greșeală majoră: i-au atribuit același număr de ordine pe care îl avea și primul.

După ce s-au făcut de râs cu adresa de răspuns (…), directorul DSP Neamț a emis, spune acesta, o nouă adresă prin care completează condițiile: vaccinat sau cu test la zi.
E foarte bine să îți recunoști greșeala și să o îndrepți. Dar nu poți să îndrepți un abuz cu o ilegalitate! Ce credeți că a făcut distinsa conducere liberală a DSP? A emis un nou răspuns, dar a păstrat același număr de înregistrare ca la primul. Astăzi sunt două adrese ale DSP Neamț care au același număr și aceeași dată de înregistrare. Detalii pe care le vedeți în fotografii.
Iată că la DSP Neamț s-au întâlnit toate valorile liberale! Astfel, pe lângă abuz, iresponsabilitate și incompetență, și-au făcut apariția ilegalitatea și, îmi cer scuze pentru această expresie, gogomănia desăvârșită. Un adevărat congres liberal!
Trăim un festival al bătăii de joc! O dezlănțuire de nesimțire la adresa românilor cum nu s-a mai pomenit! Măi, băieți, nici măcar despre circuitul documentelor în instituțiile publice nu aveți habar, cum să creadă cineva că aveți habar de conținutul acestor documente!?
Sunteți praf și pulbere și ar trebui să vă fie rușine să mai ieșiți pe stradă!
”. a mai transmis Răzvan Cuc.

Din ce am discutat la nivelul DSP și la spital, eroarea a fost corectată destul de repede fiind vorba de o greșeală de redactare. Cei de la DSP spun că responsabilii de la spital nu au avut nimic de spus, dimpotrivă, se supuneau ordinelor primite, chiar daca acestea, eronat redactate, ar fi încălcat legile din România.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate