Scandal monstru provocat de niste tineri in Bicaz

0

În noaptea de 13/14 august a.c., în jurul orei 00.30, Politia orasului Bicaz a fost sesizată despre faptul că la un bar din Bicaz a avut loc un scandal în care au fost implicati mai multi tineri.
Din primele cercetările efectuate, politistii au stabilit că în jurul orei 00.10, în timp ce Ţ. Gavril, de 19 ani, din comuna Bicazu Ardelean, judetul Neamt si Ţ. Alexandru, de 24 de ani, din comuna Bicaz Chei, judetul Neamt, însotiti de alti patru tineri, se aflau într-un bar din orasul Bicaz au provocat scandal si l-au lovit pe F. Cristian, de 34 de ani, din orasul Bicaz. Acesta a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio – cerebral prin agresiune, hematom epidural temporo-parietal drept, fractură os parietal drept si contuzie glezna dreapta.
După comiterea faptei cei sase au plecat de la fata locului cu un autoturism la volanul căruia se afla Ţ. Alexandru. Acesta a efectuat o manevra de mers înapoi pentru a iesi din parcarea tip „brădut”, după care la efectuarea manevrei de mers înainte către intersectia din centrul orasului Bicaz, l-a călcat, cu roata stânga fată, pe picior, pe L. Constantin, de 32 de ani, din Bicaz, care a încercat să blocheze plecarea autoturismului si astfel de a–i împiedica pe cei sase să plece de la fata locului. În urma accidentului, L. Constantin a fost transportat la Spitalul Judetean Neamt, unde a fost diagnosticat cu contuzie glezna dreaptă.
Politistii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor care au fost implicate în eveniment, pentru stabilirea gradului de participare al fiecărei persoane în parte si pentru dispunerea măsurilor legale care se impun. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, încăierare, lovire sau alte violente, vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului fără încuviintarea organelor de politie.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate