Scandal la la Cabana Fântânele din Masivul Ceahlău

0

Vineri, 01 aprilie 2011, în jurul orei 04.30, jandarmii Postului Montan Durău, au fost solicitaţi să intervină la Cabana Fântânele din Masivul Ceahlău la un scandal violent.

Ajunşi la faţa locului jandarmii au constatat că trei bărbaţi au fugit în pădure, după ce, pe fondul unor neînţelegeri avute cu personalul cabanei privind consumaţia făcută, l-au agresat fizic pe unul dintre aceştia, tulburând liniştea în local şi a celor cazaţi în cabană. La faţa locului s-a deplasat şi personalul serviciului „Salvamont Durău”, aceştia însoţind persoana vătămată la drumul de acces auto de unde a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Neamţ pentru îngrijiri medicale.

Cei trei agresori, Vasile D., de 43 ani, Ioan C., de 43 ani şi Dumitru Dan A., de 31 ani, toţi din Com. Podoleni, jud. Neamţ, au fost găsiţi de către jandarmii montani pe traseul turistic Fântânele – Durău şi conduşi la sediul Postului de Jandarmi Montan Durău. Acolo li s-a întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi  ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Dosarul va a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz în vederea continuării cercetărilor.

Scandal la la Cabana Fântânele din Masivul Ceahlău

Stiri Neamt

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate