Scandal în spital/Un bărbat, reținut pentru lovire şi folosirea fără drept de obiecte periculoase

0

Un bărbat de 41 de ani, din Roman, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

foto cu caracter ilustrativ

La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut un bărbat, de 41 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Din cercetări a reieșit că, la data de 4 septembrie a.c., în timp ce un bărbat de 41 de ani, din Roman, se afla în incinta unității spitalicești din municipiul Roman, ar fi fost agresat cu un obiect tăietor-înțepător de către un alt bărbat, de 41 de ani, din Roman.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 6 septembrie a.c., cel în cauză a fost prezentat instanței de judecată care a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate