Microbuz furat din autogară

0

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 52 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

La data de 6 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au efectuat o percheziție domiciliară pe raza județului Iași, la o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, la data de 29 iulie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, de 52 de ani, din Tămășeni, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras un microbuz din autogara municipiului Roman. Ulterior, vehiculul în cauză a fost descoperit pe o stradă din județul Iași.

Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei în persoana unui bărbat, de 52 de ani, din Iași. 

În urma percheziției efectuate la domiciliul acestuia, au fost descoperite cheile vehiculului, bunurile sustrase fiind restituite persoanei vătămate. 

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 7 septembrie a.c., față de bărbatul din Iași, Judecătoria Roman a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. 

sursa: IPJ Neamţ

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate