Scandal în Parlament. Deputații AUR îl acuză pe Iulian Bulai, USR Neamț, de calomnie

0

Mai mulți deputaţi AUR au solicitat Biroului Permanent, printr-o sesizare, sancţionarea deputatului USR-PLUS Iulian Bulai pentru limbaj calomnios în şedinţa de plen din 30 martie. Parlamentarii AUR susțin că acesta a încălcat prevederi ale Regulamentului de funcţionare a Camerei.

Biroul permanent al Camerei a decis marţi trimiterea la Comisia juridică a cererii pentru o decizie, arată stiripesurse.ro.

Deputații AUR sunt nemulțumți de faptul că deputatul Bulai a avut o intervenție calomnioasă la adresa partidului Alianța pentru Unirea Românilor, spunând că membrii acestuia sunt extremiști și fundamentaliști.”, se arată în sesizare.

În documentul trimis Biroului Permanent este prezentat un extras din declarația deputatului Iulian Bulai: „Nu o să comentez pe marginea intervențiilor din partea reprezentantului unui partid extremist, fundamentalist, care nu reușește să înțeleagă unde e România acuma.”

Tot marţi, senatorul PNL Alina Gorghiu a trimis o scrisoare grupurilor parlamentare din Senat în care propune sancţionarea senatoarei Diana Şoşoacă pentru încălcări ale prevederilor regulamentare. De asemenea, Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a hotărât joia trecută să îl sancţioneze pe deputatul AUR Dan Tanasă cu un avertisment scris, după scandalul cu injurii din Parlament – click aici pentru articol. 

Sesizare-AUR

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate