Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
  • :
  • :

Scandal imens acum în Parlamentul României

Liderul grupului PNL din camera inferioară, Raluca Turcan, susține în fața presei că Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost revocat din funcție.

Dar președintele de ședință, Florin Iordache, nu a supus la vot cererea de revocare, deci s-a votat așa, pe lângă regulament. Mai mult, au stabilit cei din opoziție în mod ciudat o procedură de vot cu mâna ridicată  pentru a merge mai departe indiferent de regulamentele Parlamentului.

​Florin Iordache a suspendat ședința din lipsă de cvorum și a cerut convocarea Biroului Permanent.

Acum scandalul este în plină desfășurare. Vom reveni cu detalii.
Un comentariu la “Scandal imens acum în Parlamentul României

  1. xx

    Opozitia a organizat un vot paralel(dupa senatorul Prisca citire) ajutata de o statie de anplificare cu 2 difuzoare adusa de acasa,apoi s-au sucit spunind ca de fapt au votat introducerea pe ordinea de zi a revocarii lui Dragnea si Iordache,iar cei 2 ca sa ramina pe functii trebuie sa organizeze ei um vot sa demonstreze ca mai au maloritate parlamentare(de la acelasi Prisca citire).Poate cineva sa garanteze ca aceasta opozitie care uziteaza de orice mijloace la trece prin cap,ccostitutionale sau nu,regulamentare sau nu numai pentru a pune mai repede mina pe ciolat cit mai e ceva de ros pe el se gindeste sa faca ceva bun si pentru noi prostimea?Presedintele a demonstrat din nou ca este implicat in darimarea guvernului sa aiba „guvernul meu” A spus ca nu este implicat direct dar felicita opozitia pentru ce a facut si-i sfatuieste sa repete pina reusesc cind se va implica si el.Plavanului nu i-ar displace nici un razboi civil numai sa-si puna el gubernul lui si astea dupa ce Timermans ia tras citeva scatoalce in conferinta de presa,devoalindu-l si el cine este si ce vrea

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *