Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 24 mai 2019
  • :
  • :

Memorialul Dr. Gheorghe Iacomi – Nume și renume la noi acasă

 

În data de 7 decembrie 2018, va avea loc la Piatra-Neamț  Memorialul Dr. Gheorghe Iacomi – Nume și renume la noi acasă, eveniment organizat de Clubul Ecoturistic Dr. Gh. Iacomi.

Ca în fiecare an, Memorialul Dr. Gheorghe Iacomi – Nume și renume la noi acasă aduce un omagiu marelui om nemțean Gheorghe Iacomi – medic chirurg, publicist și iubitor al muntelui. Evenimentul va avea loc în sala Milenium a Hotelului Central Plaza din Piatra-Neamț, începând cu ora 18:00, invitații fiind așteptați începând cu ora 17:30.

Scopul principal al acestui eveniment este evocarea personalității doctorului Iacomi, o sursă de inspirație pentru activitatea pe care Clubul Ecoturistic Dr Gh Iacomi o desfășoară cu entuziasm, de 25 ani, în domeniul turismului montan, ecologiei, încurajând şi promovând inițiativele și planurile de dezvoltare locală durabilă, susținând campaniile de educaţie eco-civică și dezvoltare personală a tinerilor, de promovare a activităților sportive, stimulând creșterea gradului de participare/implicare a copiilor și tinerilor în activități de voluntariat.

În cadrul evenimentului vor fi abordate două teme principale: prima face referire la activitatea doctorului Gheorghe Iacomi și a clubului ce îi poartă numele, iar cea de a doua parte va fi constituită din Ceremonia de premiere regională a finalizatorilor programului The Duke of Edingburgh International Award, în cadrul căreia vor fi recompensaţi 19 tineri finalizatori ai programului Award din Pașcani, Roman și Piatra-Neamţ. Aceştia vor fi însoţiţi de lideri, de supraveghetorii şi evaluatorii ce i-au însoţit în excursia de calificare a secţiunii de aventură, precum şi de instructorii care i-au pregătit în diversele activităţi. Cu această ocazie, îi vom avea alături de noi pe reprezentanţii Autorităţii Naţionale Award din Braşov.

Clubul Ecoturistic Dr Gheorghe Iacomi a fost licenţiat ca Unitate Operaţională Award încă din 2015, oferind cu mândrie tinerilor interesaţi oportunitatea de a accesa acest program de dezvoltare personală internaţional, prezent în peste 140 ţări.

 

  • Evenimentul este deschis publicului, confirmarea participării se poate face la tel. 0733771741- Octavian Gavrilă, 0763634364 – Gabriel Marin sau 0740708704 – Gianina Păun

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *