Memorialul Dr. Gheorghe Iacomi – Nume și renume la noi acasă

0

 

În data de 7 decembrie 2018, va avea loc la Piatra-Neamț  Memorialul Dr. Gheorghe Iacomi – Nume și renume la noi acasă, eveniment organizat de Clubul Ecoturistic Dr. Gh. Iacomi.

Ca în fiecare an, Memorialul Dr. Gheorghe Iacomi – Nume și renume la noi acasă aduce un omagiu marelui om nemțean Gheorghe Iacomi – medic chirurg, publicist și iubitor al muntelui. Evenimentul va avea loc în sala Milenium a Hotelului Central Plaza din Piatra-Neamț, începând cu ora 18:00, invitații fiind așteptați începând cu ora 17:30.

Scopul principal al acestui eveniment este evocarea personalității doctorului Iacomi, o sursă de inspirație pentru activitatea pe care Clubul Ecoturistic Dr Gh Iacomi o desfășoară cu entuziasm, de 25 ani, în domeniul turismului montan, ecologiei, încurajând şi promovând inițiativele și planurile de dezvoltare locală durabilă, susținând campaniile de educaţie eco-civică și dezvoltare personală a tinerilor, de promovare a activităților sportive, stimulând creșterea gradului de participare/implicare a copiilor și tinerilor în activități de voluntariat.

În cadrul evenimentului vor fi abordate două teme principale: prima face referire la activitatea doctorului Gheorghe Iacomi și a clubului ce îi poartă numele, iar cea de a doua parte va fi constituită din Ceremonia de premiere regională a finalizatorilor programului The Duke of Edingburgh International Award, în cadrul căreia vor fi recompensaţi 19 tineri finalizatori ai programului Award din Pașcani, Roman și Piatra-Neamţ. Aceştia vor fi însoţiţi de lideri, de supraveghetorii şi evaluatorii ce i-au însoţit în excursia de calificare a secţiunii de aventură, precum şi de instructorii care i-au pregătit în diversele activităţi. Cu această ocazie, îi vom avea alături de noi pe reprezentanţii Autorităţii Naţionale Award din Braşov.

Clubul Ecoturistic Dr Gheorghe Iacomi a fost licenţiat ca Unitate Operaţională Award încă din 2015, oferind cu mândrie tinerilor interesaţi oportunitatea de a accesa acest program de dezvoltare personală internaţional, prezent în peste 140 ţări.

 

  • Evenimentul este deschis publicului, confirmarea participării se poate face la tel. 0733771741- Octavian Gavrilă, 0763634364 – Gabriel Marin sau 0740708704 – Gianina Păun

 

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate