Say „NO” to violence

Joi 27 Septembrie ora 14 in fata caminului IV a avut loc la Colegiul Tehnic Gheorghe Cartianu un concert Rock sustinut de trupa „No name ” cu tema Say „NO” to violence .
Activitatea se incadreaza in seria de activitati sustinute la nivel national cu ocazia zilelor educatiei nonformale si va fi urmata de o dezbatere la care vor lua parte elevi si profesori ce va avea loc vineri 28 septembrie .
Obiectivele activitatii sunt :
-promovarea libertatii de expresie , a intelegerii si tolerantei in scopul prevenirii conflictelor si combaterii violentei in scoala
-promovarea muzicii bune
-sensibilizarea elevilor pentru a se implica in viata comunitatii .
Colegiul Tehnic Gheorghe Cartianu colaboreaza cu actori ai societatii civile locale in scopul prevenirii conflictelor si combaterii violentei in cadrul proiectului international GRUNDTVIG School-Med European Grundtvig partnership on scholastic mediation .
Activitatea mai sus mentionata este realizata de Colegiul Tehnic Gheorghe Cartianu in parteneriat cu organizatia de tineret ASCETIS.


- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate