Florin Irimia, directorul Colegiului Național „Calistrat Hogaș”, premiat pentru activitatea managerială

0

În premieră, la această a VI-a ediție a SĂRBĂTORII ȘCOLII NEMȚENE, în an Centenar, s-a instituit și PREMIUL MANAGER XXI, distincție acordată de către Asociația Managerilor Educaționali din Județul Neamț, care aparține tot de ISJ Neamț.

Primul manager educațional căruia i s-a atribuit acest valoros premiu (care se va acorda, de-acum înainte, anual), a fost dl. prof. Florin Irimia, directorul Colegiului Național „Calistrat Hogaș” din Piatra-Neamț, pentru merite deosebite în activitatea managerială. Este recompensată, astfel, activitatea dlui director Irimia, aflat la conducerea prestigiosului colegiu nemțean de aproape 7 ani, după ce, vreme de 11 ani, fusese director adjunct.

În ultimii ani, Colegiului Național „Calistrat Hogaș” a devenit tot mai vizibil și mai atractiv în peisajul învățământului din județ, calitatea actului didactic, rezultatele la examene, concursuri și olimpiade, proiectele europene, întâlnirile elevilor cu personalități din diverse domenii fiind doar câteva din argumentele care justifică ascensiunea instituției. Toate aceste realizări se datorează, în bună măsură, și managementului eficient al instituției.

Acest premiu, (un fel de Directorul Anului), acordat pentru prima dată, și instituit, în mod simbolic, în anul CENTENARULUI MARII UNIRI, mă onorează, dar, în același timp, mă și obligă, mă responsabilizează și mai mult, pentru că, și în viitor, actul managerial, va trebui abordat în așa fel încât colegiul să-și păstreze poziția de top pe care o deține și, de ce nu, să urce în ierarhia liceelor de elită din țară.
Vreau să subliniez, însă, că distincția primită, este și rodul unei foarte bune colaborări cu dna prof. Brîndușa Andrei, colega mea de echipă managerială, precum și cu un colectiv didactic de elită. Nu în ultimul rând, un act managerial eficient, nu se poate înfăptui fără sprijinul unor părinți responsabili și implicați precum și al unor elevi, care să simtă că aparțin unei comunități unde găsesc cadrul afectiv optim pentru performanță și pentru devenirea lor. Din acest punct de vedere, pot să mă consider un om împlinit. Le mulțumesc tuturor pentru implicare și sprijin și le dedic acest onorant premiu de MANAGER XXI.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate