Reabilitare în valuri a străzii Gara Veche din Piatra-Neamț

Pentru că legile în România sunt făcute cum sunt făcute iar cei care se ocupă de achiziții nu au curajul să gândească de frica Curții de Conturi , reabilitarea străzii Gara Veche din Piatra-Neamț a fost câștigată de o firmă de pe la Târgu Mureș care nu a venit cu cele mai bune soluții sau cele mai bune materiale și servicii, ci cu cele mai mici prețuri.

Așa că, deși după asfaltare strada părea circulabilă, ușor ușor, probabil din cauza necompactării corecte a terenului de sub asfalt, a început să se facă valuri și probabil vor urma în scurt timp fisurile și inevitabil gropile.

Credeți că va veni acum constructorul care a câștigat la licitație lucrarea să decoperteze strada, să compacteze și să plătească din nou asfaltarea ?

- Apreciază pagina -

4 Comentarii
 1. vio spune

  interdictia de a mai participa la licitatie timp de 2-3 ani.

 2. Onelian dalmatio spune

  Vinovații să fie trași la răspundere.

 3. Onelian dalmatio spune

  Ca la noi la nimenea. Bătaie de joc cu bani contribuabililor. Să fie trași la răspundere toți cei implicați și bineînțeles vinovați.

 4. xx spune

  De venit poate ca vine dar pe alti bani.Spun la cei cu care vorbesc ca nu inteleg ce e cu economia asta de piata de la noi: Pe timpul comunismului orice lucrare se facea sa tina cit de mult acum orice lucrare se face asa fel ca ,constructorii sa-si tina cit de mult serviciul,sa aiba lucrari

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate