Sărbătoarea de toamnă a sportului ecvestru nemţean surprinsă în imagini

1

 Complexul „Virgil Bărbuceanu“ a găzduit în acest weekend evenimentul „Sărbătoarea de toamnă a sportului ecvestru nemţean“,  dedicat autorităţilor judeţene şi municipale, sponsorilor, colaboratorilor care au contribuit la organizarea şi desfăşurarea competiţiilor sportive din acest an.

Astfel, la Baza Hipică din Piatra-Neamţ, timp de două zile, au avut loc manifestări sportive şi artistice, prezentate ca un semn de recunoştinţă pentru toți colaboratorii atât din mediul urban, cât și din cel rural.

Programul a cuprins nenumărate momente festive: cei care au fost alături pe parcursul anului 2019 de activităţile competiţionale din baza hipică au primit diplome de excelenţă, iar sportivii care au reprezentat clubul în cadrul concursurilor ecvestre din vară au fost recompensați cu diplome de merit.

Deoarece este toamnă și ne aflăm în sezonul vinului şi al viţei de vie, la baza hipică și-a făcut apariția însuşi Zeul Bachus. Totodată, publicul prezent a putut urmări demonstraţii de sărituri peste obstacole şi dresaj, dar și probele practice susținute de cursanții Şcolii de Echitaţie, promoţia 2018-2019.

De asemenea, la manifestarea organizată la Baza Hipică din Piatra-Neamţ, au fost prezenți elevii Clubului Sportiv „Musashi”, care au făcut demonstrații de arte marțiale şi grupul folcloric Stînca Şerbeşti din comuna Ştefan cel Mare, care au bucurat muzical sufletele celor prezenți.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Anne Marie Caacu spune

    Am apărut in ziar.Yay!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate