Dispărută! Daca dețineți informații, apelați „112”

0
Foto: IPJ Neamț

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției orașului Tîrgu-Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei TRANDAFIR FLOAREA, de 38 de ani.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați, la data de 20 septembrie a.c.,  de către un bărbat, de 43 de ani, din Tîrgu-Neamț, despre faptul că, la data de 18 septembrie 2019, concubina sa TRANDAFIR FLOAREA, de 38 de ani, a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 50 de kilograme, păr negru împletit, faţă ovală, ochi căprui.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o fustă lungă roșie, hanorac roz, pe cap purta o eșarfă roșie, fiind încălţată cu şlapi albastri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza orașului Tîrgu-Neamț și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate