Saptamana viitoare se da in folosinta noua maternitate de la spitalul din Piatra Neamt

1

maternitate-piatra-neamt

„Saptamana viitoare se da in folosinta noua maternitate de al spitalul din Piatra Neamt”. Aceasta este o fraza pe care o auzim sub diverse forme de multe luni de zile . Ba se deschide in curand , ba in doua saptamani , ba saptamana viitoare , ba mai e de facut doar putina curatenie si tot felul de alte scuze .
Pana una alta conditiile in care isi desfasoara activitatea sectia de ginecologie sau maternitatea sau cum s-o numi sunt inumane dar ce mai conteaza asta doar nu e spitalul lor ……. e spitalul nostru .
Ar fi frumos ca himerica conducere a spitalului sa nu isi mai scoata chilotii din fund cu mana CJ-ului si sa le dea oamenilor de acolo informatii false cu care sa se faca ei de ras . Poate niste comunicate de presa din partea spitalului , poate macar o data la 1-2 luni o conferinta de presa sau alte metode de comunicare si de asumare a informatiilor ar fi binevenite .

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Daniela spune

    Cei care isi permit aroganta sa amane necontenit urgenta si absolut necesara deschidere a maternitatii probabil isi permit si luxul ca sotiile, surorile, prietenele de familie sa nasca in conditii decente prin clinici private cu costuri de mii de euro! Dumnezeu nu bate cu parul! Suferinta sutelor de mamici care au fost nevoite sa suporte conditii mizere din cauza incompetentei si hotiei unora se va intoarce intr-o buna zi impotriva celor carora nu le pasa! V-as spune „Sa va fie rusine!”, dar nici rusine nu mai aveti!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate