SĂPTĂMÂNA ŞCOALA ALTFEL LA “CARMEN SAECULARE”

0

În cadrul săptămânii „Şcoala altfel”, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ va desfăşura activităţi de creaţie şi destindere cu elevii şcolilor din municipiu. Astfel, în primele trei zile ale săptămânii care urmează, la sediul instituţiei din strada Ştefan cel Mare, nr. 3 A, coordonatorii claselor de artă plastică şi dans popular vor pune în practică programe specifice cursurilor care se desfăşoară în mod curent. Concret, şcolari de clasele I – IV de la câteva şcoli din Piatra-Neamţ vor beneficia de introducerea în atmosfera artei modelajului. Radu Macavei de la clasa de pictură şi artă plastică îi va îndruma pe micii învăţăcei să creeze chipuri ale eroilor preferaţi din basmele copilăriei. În acelaşi timp, Claudiu Luchian şi Ion Luchian le vor îndruma şcolarii primii paşi în lumea dansului popular.

Acestor minicursuri de iniţiere se vor alătura şi alte lecţii predate micilor şcolari şi de către coordonatorii celorlalte cursuri ale Şcolii Populare de arte, lecţii care se vor desfăşura pe întreaga perioadă a „Săptămânii altfel”, atât la sediul Centrului, cât şi la şcolile din municipiul Piatra-Neamţ.

Prin aceste activităţi, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ doreşte să insufle copiilor din municipiu dorinţa de a fi mereu în căutarea frumosului, de a fi activi şi creativi.

cursuri (1) cursuri (2)

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate