Șanse mici ca școala să înceapă în regim normal din toamnă

0

Sunt șanse mici ca școala să înceapă în regim normal din toamnă. Ministrul Educației, Monica Anisie, a precizat pentru digi24.ro că situația actuală nu permite ca toți elevii să fie aduși în clase.

Am analizat modalitățile în care am putea redeschide unitățile de învățământ începând cu 2020 – 2021. Toate scenariile pe care le avem țin cont de recomandările Ministerului Sănătății. Cel mai bun scenariu va fi acela în care elevii, unii vor fi la școală și alții vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcție de situația epidemiologică.

Luăm în calcul dacă nu va fi nicio problemă, dar nu cred…. unul dintre scenarii era să începem normal, dar nu e cazul de situație normală – sau dacă va fi din ce în ce mai rău mai rău, să continuăm învățarea online.”, a declarat Monica Anisie, conform digi24.ro.

Ministrul a mai menționat, tot cu privire la școala online, că în această perioada se vor realiza cursuri de formare pentru profesori pentru a îmbunătăți ceea ce s-a făcut.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate