Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
  • :
  • :

Șansă unică pentru absolvenții care NU au fost înmatriculați într-o unitate de învățământ liceal sau profesional, cu vârsta de cel mult 16 ani împliniți în anul 2019

Centrul Militar Județean Neamț  informează că s-a dat startul pentru înscrierile la Colegiile Naționale Militare. Dacă te afli printre cei care iubesc uniforma și visează să își clădească o carieră militară, acum e momentul să iei cât mai rapid în serios mesajul instituției nemțene:

Sigur te interesează !!!
Sau poate pe prieteni !

Nu suntem aici pentru a vă lua cu „arcanu la oaste” ca-n vremurile lui Creangă, nici să vă scriem un ordin de încorporare, suntem aici pentru a vă vorbi despre instituţia militară şi valorile ei, pentru a vă îndruma acolo unde puteţi face Performanţă!

Pentru cele 5 (cinci) Colegii Naționale Militare (licee militare cu specializare matematică-informatică și durata de 4 ani) se pot înscrie elevii (fete și băieți) din clasele a VIII-a sau absolvenții care NU au fost înmatriculați într-o unitate de învățământ liceal sau profesional, cu vârsta de cel mult 16 ani împliniți în anul 2019.

COLEGIUL MILITAR NAŢIONAL “ŞTEFAN CEL MARE”, Câmpulung Moldovenesc
COLEGIUL MILITAR NAŢIONAL „DIMITRIE CANTEMIR”, Breaza
COLEGIUL MILITAR NAŢIONAL „MIHAI VITEAZUL”, Alba-Iulia
COLEGIUL MILITAR NAŢIONAL „TUDOR VLADIMIRESCU”, Craiova
COLEGIUL MILITAR NAŢIONAL „ALEXANDRU IOAN CUZA”, Constanța

Perioadă de recrutare (depunere dosare complete) : 05 noiembrie 2018 – 01 martie 2019
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *