Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 14 iulie 2019
 • :
 • :

Made in Neamț – Cașcaval și unt de casă de la Ghindăoani – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

Bălțătescu Anișoara este un producător din Neamț, din comuna Ghindăoani. Ea face produse lactate din laptele provenit de la animalele pe care le crește și tot ce face este natural 100%. De departe cașcavalul și untul au gust de cașcaval și de unt, fiind mult mai de calitate decât ce puteți lua din orice magazin. Mergeți și gustați și o să vă aduceți aminte de ce gust aveau cașcavalul și untul acum 30 de ani în România.

O muncă adevărată pe care puțini se mai încumetă să o facă azi când toată zootehnia este semi-mecanizată și laptele industrializat.

Care este diferența de gust și calitate între produsele acestui producător din Neamț și cele din supermarket-uri? Mergeți și gustați. Este în Piața Centrală din Piatra-Neamț.

O mână de oameni muncesc pe rupte ca să producă ceva cât mai natural în acest județ. Sprijină producția acestui județ cumpărând produse de la acești oameni care produc în Neamț.
7 comentarii la “Made in Neamț – Cașcaval și unt de casă de la Ghindăoani – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

 1. huma mihai

  Dar sa va mai spun un dedesupt al acestor”producatori”.Cumpara un cas adevarat de oaie de 7-8 kilograme,il da prin masina de carne ,il framanta cu 25-30 de cas de vaca il bat la galeata si il vand in piata centrala la pret de branza de oaie.Cunosc un caz adevarat care s-a imbogatitpe spinarea „fraierilor”care nu cunosc adevarata branza.

  Raspunde
 2. N8n

  Buna seara.Citind articolul as spune,,bravo,,…dar nu e asa.Aceasta precupeata pe care o vedeti zilnic in piata, v ati intrebat cum produce casul si ce conditii?Ei bine casul este facut cu solutie si nu cheag de oaie iar conditiile de igena sunt infime.

  ADMIN: Am fost in vizită la mai multe astfel de mici ferme. Nu e totul inox și farmacie dar e acceptabil. Nu își permit mizerie ca se imbolnavesc animalele.

  Raspunde
 3. Onelian dalmatio

  Mai sânt și oameni onesti care mai produc câte ceva în țara asta (bravo lor), dar nu sânt ajutați și prețuiți la adevărata lor valoare.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *