Sabrina și Iulian, doi îngeri cu afecțiuni grave. Împreună le putem dărui aripi, ajutându-i să trăiască

0

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț revine cu un nou apel umanitar de sprijinire a cazurilor medicale a doi copii care se confruntă cu afecțiuni grave. Sabrina și Iulian sunt doi mici eroi, din Neamț, care luptă în fiecare zi pentru a trăi. Cu ajutorul oamenilor buni, familiile lor și voluntarii au putut să meargă cu cei mici la investigații și tratamente, însă drumul spre însănătoșire este lung și dificil.

Asociația Născută Înger are nevoie de cel puțin 7500 de lei pentru a-i putea ajuta să continue tratamentele începute.

„Sabrina și Iulian-Alexandru sunt doi micuți care nu-și doresc decât să fie sănătoși, să se poată juca, să meargă la grădiniță, lucruri atât de normale pentru alți copii, dar atât de dificile pentru ei. Sunt doi copii minunați pentru care am ajuns, cumva, să „cerșim” din poartă-n poartă pentru a-i putea ajuta să trăiască. Iulian, din păcate, are un cancer cranian, a fost în Turcia, spitalul „Memorial” din Istanbul, a făcut chimioterapie, radioterapie, însă în octombrie va trebui să meargă iar la control. Acum am reușit să luăm tratamentul pe datorie. 1500 lei ne sunt necesari să-i plătim tratamentul.

Despre Sabrina, fetița care are o formă de epilepsie gravă, vă pot spune că are nevoie de-o intervenție chirurgicală, însă deocamdată mai avem 6000 lei datorie către spital care trebuie plătiți urgent. Aseară a venit acasă, după externarea din spitalul ,,Memorial” Istanbul. A fost așteptată la aeroport de dragii noștri Gabriela și Alin – Asociația ,,Noi ne salvăm pe noi” care i-au adus și câteva daruri. La Roman a fost așteptată de voluntara îngerilor, Cecilia. Sper că vom reuși să-i redam în totalitate copilăria!

Facem eforturi colosale pentru a-i putea ajuta să trăiască. Ajutați-ne să-i putem susține. Sărăcia lasă urme. Foarte mulți copii suferă de boli grave, malnutriție, de probleme privind vorbirea, auzul! Medicii spun că de vină sunt alimentația nesănătoasă și insuficientă, lipsa educației, violența și mizeria în care trăiesc.

Sabrina și Iulian-Alexandru sunt cumva doi copii norocoși, au părinți care s-ar lipsi de viața lor numai să le fie sănătoși micuții. Însă ne confruntăm și cu mulți copii a căror viață este un coșmar. Le plângi de milă numai când îi vezi! O Românie înfricoșătoare, în care aproximativ o treime dintre oameni nu stau într-o locuință încălzită, nu au televizor sau telefon și nu mănâncă aproape niciodată carne. Este România văzută de statisticile europene, care ne plasează pe primul loc la numărul de săraci: 6,6 milioane de persoane sunt la limita subzistenței.

Sunt convinsă că vom reuși să le asigurăm tratamentul Sabrinei și lui Alexandru, să reușim să achităm aceste datorii, 7500 lei. Apoi drumul încă este anevoios, dar puterea iubirii Lui Dumnezeu este infinită!”, a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger Piatra-Neamț.

Pentru donații cu mențiunea „Sabrina și Alexandru, tratament”:

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra-Neamț
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate