Să trimitem împreună copiii defavorizați la școală. Strângere de fonduri a Asociației „Născută Înger” Piatra-Neamț

0

Copilăria nu trebuie să fie o povară, copilăria trebuie să fie o binecuvântare. Din păcate, mulți dintre copiii noștri, ai voștri, ai tuturor nu pot să se bucure de copilărie, de educație sau acces la sistemul sanitar.

Pentru mulți părinți începerea anului școlar este o povară, veniturile reduse, situațiile dezastruoase în care se află îi fac în nenumărate cazuri să nu-și trimită pruncii la școală. Ca în fiecare an, Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț se mobilizează pentru a sprijini familiile cu rechizite și cele necesare pentru a reduce abandonul școlar.

Împreună putem schimba destinul unui prunc, dându-i șansa să aibă parte de educație. Așa poate să iasă din acest cerc vicios al persoanelor defavorizate.

Abandonul școlar este în creștere și de asta noi, voluntarii îngerilor, și voi cei cărora va pasă sperăm să trimitem la școală și anul acesta cât mai mulți copii.

Avem nevoie de rechizite, ghiozdane, treninguri, încălțăminte.

Mai este foarte puțin până la începerea anului școlar și cât de trist este să recunoaștem că cei mai vulnerabili rămân a fi copiii din mediile defavorizate, familii monoparentale sau cei din centrele sociale. Copii îndurerați de foame, sărăcie și neputință.

Să ne unim și să-i ajutăm să meargă la școală, este unica lor șansă să iasă din acest mediu de sărăcie, să simtă că cineva se mai gândește la ei, asta e alinarea lor.

Am ajuns timpuri în care viața pentru aceste familii li se pare că este o povara. E trist să vezi cum se chinuie sărmanii copii, mamele lor, e trist să auzi că mulți dintre ei au ajuns să cerșească căldură în casă și o bucată de pâine.

Dăruiți căldură ori de câte ori aveți posibilitatea pentru că niciun copil nu ar trebui să sufere. Sunt ai noștri și nu-i putem abandona. Anul acesta peste trei sute de copii așteaptă să fie îmbrăcăți, încălțați și pregătiți de școală.

Mulțumim ca ne ajutați să ajutăm!

a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț

Pentru donații, cu mențiunea „Un copil la școală”:
RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra-Neamț
Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate