Declarație năucitoare a președintelui PNL Neamț: „PNL Neamț primește 502 milioane lei de la guvernul Ciucă”

3

Vorbind în cadrul unei conferințe de presă (click aici pentru filmarea integrală) despre modul în care au fost alocați banii de guvernul Ciucă prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, președintele PNL Neamț alunecă pe panta laudei de sine și explică cum PNL Neamț a primit bani de la guvernul Ciucă pentru cele 36 de primării PNL din județul Neamț și două primării USR.

Nu știm ce dovadă mai clară poate fi adusă pentru modul în care liberalii împart banii și în care ei văd împărțirea banilor, decât cuvintele președintelui PNL Neamț, George Lazăr. Chiar și așa, suma pe care pretinde președintele PNL că a primit-o de la șeful lui este mai mică decât suma pe care a dat-o tot șeful lui celor de la PSD, dar asta va face subiectul altui articol. Până atunci priviți cum arată o alocare de bani pe criterii politice spusă chiar din gura celui care țipă cel mai tare în acest județ că alții alocă banii pe criterii politice.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. clau spune

  Eu cand aud replica „nu au facut nimic pentru tara” ma apuca sila.
  Nu exista policitian roman, indiferent de partid, care sa fi facut ceva pentru tara.
  Noi, poporul, suntem doar niste clienti de la care ei, politicienii, cumpara voturile pe nimic, doar povesti, ulei si faina (si alea la 4/5ani).
  Este un business, sustinut de popor, cu acordul poporului bazat pe replica „asta a furat, dar ne-a dat si noua”.

  Cel mai scump produs este cel oferit gratuit cu titlu de „promotie”, desi ati spune ca se refera la un produs finit, aceasta propozitie se aplica perfect sin in relatia politic-popor.

  Politicienii care fac ceva pentru comunitatea apartinatoare ii poti numara pe degetele de la o mana.

 2. Irimia spune

  Acest baiat lazar a fost ucenicul lui ursarescu ambii de la Roman , minciuna și lauda pe munca altuia este la ordinea zilei
  Și este din grupul celor care nu fac nimic pentru țara , grupul Catu

 3. Irimia spune

  Pamblicari

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate