Să nu uităm cumva că PDL s-a transformat în PNL

6

Niciodată ziarpiatraneamt.ro nu a pretins că este un ziar echidistant și nu a emanat aere deontologice. Chiar suntem singura publicație din acest județ care s-a poziționat publicpnl-pdl anti-PDL de la bun început și așa a rămas până azi. Poziția noastră contra jafului făcut de PDL în acest județ este neschimbată și din păcate apucăturile proaste instalate pe vremea PDL în instituții vor mai dăinui mult timp de acum încolo. Amintim aceste lucruri, deoarece în loc să își recunoască greșelile și să spună măcar la nivel declarativ că vor să le îndrepte, singura metoda ineptă cu care încearcă foștii PDL-iști, actuali liberali convertiți, să ne combată este trâmbițarea lozincii cum că  ziarul acesta e de partea unui anumit partid.

Nu, domnilor care ați fost părtași la toate nenorocirile din această țară. Dacă cineva este contra voastră nu înseamnă că e neapărat de partea altcuiva. Voi singuri v-ați poziționat de partea cealaltă și urlați că e un complot contra voastră. În realitate, voi, actualii PNL-isti, foști PDL-iști, sunteți cei care ați pornit un război cu celelalte partide, cu bugetarii, cu noi, cu pensionarii, cu mamele, cu copiii, cu bolnavii cărora le-ați luat spitalele și cu toată lumea. Nu vi se pare normal ca acum toată lumea, situată de partea cealaltă a baricadei, să se coalizeze și să fie contra voastră?

Adevărul este că, după atâția ani de comunism, românii nu ar vota cu stânga, dar când se uită la ce a ajuns PNL-ul, majoritatea care merg la vot ar alege orice altceva în locul PDL, care acum la Neamț este PNL, după ce la campania trecuta era APEL, la penultima campanie ARD și tot așa, s-au ascuns în spatele altor nume de alianțe știind că lumea nu-i mai vrea.

De fapt, domnilor de la PNL, după ce ați primit în casă PDL-ul nu mai reprezentați pe nimeni. Cota voastră politică reală la Neamț este de maxim 5 procente. Atât! 5% dintre nemțeni vă mai votează din convingere. 65% nu vor să mai audă de nimeni și nu vin la vot iar din cei 35% care vin, 25% sunt mobilizați de partide. Mai rămân 10% dintre nemțeni care merg la vot de bună voie, iar din aceste 10 procente v-am creditat cu multă bunăvoință cu 5%. Deci, real, nu reprezentați decât o mână de oameni care se mai gândesc cu nostalgie la liberalismul autentic, nu la ce ați ajuns voi azi, și toți liberalii autentici știu că am dreptate. Cel puțin cei de la PSD au înțeles ce înseamnă atunci când 65% dintre oameni sunt dezamăgiți de clasa politică și au lăsat coada mai jos, dar voi nu știți să vă mai opriți din aroganță și tupeu. Vă împăunați cu tot felul de minciuni, faceți lansări pompoase de candidați cu animatori de atmosferă care aplaudă la comandă și defilați cu tot felul de PDL-iști incompetenți.

Da, domnilor de la PNL. Doare adevărul. Ne amintim desigur și de cei care au pus pe chituci toată industria acestui județ și au desființat economia și o spunem fără emoții… da, erau socialiști, și da, lumea nu ar mai vota cu ei, dar acesta este un adevăr și mai dur pentru PNL. Acest lucru arată că voi, foștii PDL-iști nu reprezentați o alternativă și sunteți mult sub nivelul lor atât timp cât cei care mai vin la vot votează tot cu ei. Toate criticile pe care le faceți la adresa social democraților care au vândut la fier vechi toată industria sunt de fapt dovada clară că voi sunteți ”nimeni”. 90% dintre nemțenii cu drept de vot nu pun ștampila pe PNL și asta nu pentru că sunt comuniști sau socialiști sau manipulați de ”presa cumpărată”, ci pentru că 90% din populația cu drept de vot din Neamț consideră cu sunteți ”nimeni” și nu meritați nici măcar efortul de a se prezenta  la urne să își anuleze votul ca să nu câștige cei pe care-i criticați voi.

Deci, domnilor PDL-iști, actuali liberali, aveți dreptate când spuneți că în acest județ combinatele, uzinele, fabricile au fost desființate de foștii social democrați, dar voi ați ridicat corupția și aroganța la un nivel mult mai scârbos și ați distrus familii, afaceri, oameni, spitale, școli, ați distrus vieți… Pe plan local, punctual, cum ar fi cazul primarului actual de la Piatra-Neamț, sau al unor consilieri locali, unii foști PDL-iști au realizări în favoarea oamenilor. E plin de fapt județul Neamț de aleși locali PNL-iști sau foști PDL-iști care sunt oameni onești și chiar se implică în problemele comunității dar… dar în Parlament… să ajungă din nou PDL-iștii ascunși în PNL la putere… Doamne ferește!

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. cititor40 spune

  Dle iubitor de tara,pt.ca sunt un observator destul de atent,cu destule cunostinte printre politicieni,fiti sigur ca STIU ca cate ceva.Ce ma enerveaza este ca ,pdl-pnl,dupa ce a facut dezastru din sanatate,mai vrea „sa ne inbolnavim de hepatita”,si ne da si tratament de diaree! Practic , alegatorul este „pulimea” care face ce vrea muschi lui .Am luat plasa ultima oara „pas cu pas”,”altfel de politica”,”guvernul meu”,”partidul meu”.Cum am scris mai sus,vrea sa ma inbolnavesc de „hepatita”,apoi imi da tratament gresit sau imi vinde medicatia la pret de aur!
  NU VREAU SA MA IMBOLNAVESC ,TINETI-VA BOALA PT.VOI,TRADATORILOR SI VANZATORILOR DE TARA!

 2. xx spune

  Baza supravietuirii PDL-ului,acum vopsit in PNL este minciuna spusa foarte agresiv si atacul in haita asupra celor ce ridica capul.Se stie ca ursul merge singur iar javrele se aduna in haita si ataca

 3. Iubitor de țară spune

  Primăriile orașele Piatra Neamț și Roman conduși de PDL, transformat în PNL sunt datorate vândut pentru câteva generații cine a furat domnule CITITOR 40

 4. Bubu spune

  De asemenea sa nu uitam ca si PCR-ul s-a transformat in PSD

 5. vio spune

  pinalti care a indatorat orasul p,neamt stiti cumva din ce partid a facut parte?

 6. cititor40 spune

  SPER CA LA VIITOARELE ALEGERI SA CANDIDATI !
  D-LE IOSUB,VA ASIGUR CA PARTICIP LA CAMPANIE BENVOL!
  Marturisesc ca nu am nici o trgere spre PSD,eu fiind un NATIONALIST,DAR CINE SUNT CEI CARE AU INDREPTAT CUMVA JAFUL ROMANILOR?
  La intrebarea asta, ar trebui sa raspunda,naria sa alegatorul!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate