Sa mori de curatenie si alta nu la Piata Centrala

0

veceu-piata-centralaAm tot vazut ca orice am zice si orice am face cersetorii revin intr-una printre tarabele pietei centrale, ca si cum ar fi acolo un sat fara caini, nu o piata cu pretentii de zona comerciala la standarde europene.
Am tot stat si am analizat situatia si am zis ca poate cei care administreaza piata nu pot rezolva aceasta problema sociala, asa ca daca ei nu sunt in stare sa ofere un climat civilizat in care noi pietrenii sa ne desfasuram cumparaturile, atunci sa luam celelalte lucruri de la piata si sa vedem, poate se pricepe totusi administratia pietei la ceva.
Pentru inceput ne-am inarmat cu tupeul unui corespondent de pe front si am intrat in baia pietei unde un nene cu o tigara in coltul gurii m-a taxat cu 0,5 ron asa, pe ochi frumosi fara bilete, chitante sau macar un „multumesc frumos”.
In baia pietei unde teoretic curatenia e asigurata din banii comerciantilor, dar mai plateste si cumparatorul care vrea sa intre … dezastru,baie-piata scarbosenie maxima, miros vomitiv, aspect ingrozitor, mizerie cat cuprinde.
Nu stiu ce parere au cei care administreaza piata, nu stiu cum isi permite DSP-ul sa nu vada asa ceva si nu inteleg nici in ruptul capului cum ar trebui sa am eu incredere in produsele cumparate de la comerciantii care vin cel putin o data pe zi la o asemenea toaleta.
Desigur daca o astfel de toaleta ar fi la o pensiune, la un magazin privat sau la orice alt spatiu comercial administrat de o societate comerciala privata, autoritatile care nu mai pot de corecte ce sunt, ar fi aplicat amenzi de bagau in faliment pe saracul privat, dar asa, Piatra Neamt ramane in continuare orasul in care autoritatile executa cu exces de zel tocmai pe cei care contribuie la buget facandu-se ca nu vad nimic altceva.
Ia spuneti cinstitilor si corectilor de la organele de control, daca pozele acestea erau de la un privat asa-i ca in 24 de ore erati calare pe el si il executati ?
Speram ca in cazul prezentat mai sus sa nu se aplice amenzi inutile care sa se rasfranga tot asupra comercianului amarat care plateste chirie. Daca ar fi sa impart eu vina sau dreptatea la aceasta piata as dispune ca administratorul locului sa isi mute biroul timp de o luna de zile in acel veceu sau sa isi prezinte demisia.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate