Ionel Arsene atacat in gluma

6

Am vazut recent un articol despre Ionel Arsene pe un site la care nu-i mai dau numele ca iar trece de 100 de vizitatori, in care deputatul PSD era pus la colt cu nu stiu ce bani donati de el la partid, bani care nu se regasesc in declaratia de avere, in fine …bla bla.prost
Pe langa faptul ca cel care scrie e anonim, ca asa e cand iti tremura izmenle, culmea prostiei este aceea ca in finalul articolului autorul are pretentie ca vreo autoritate sa se autosesizeze, dar ce sa vezi, de frica sa nu fie vreodata dibuiti si trasi la raspundere pentru minciunile care le scriu si-au declarat singuri site-ul „pamflet”.
Cred ca asta e culmea ipocriziei, sa zici ca scrii pamflete si apoi sa ai pretentie sa fii luat in serios.
Desigur ca cel care a scris, daca e cine banuiesc eu, nu are minte nici cat un animal de companie, desi, teoretic a facut o facultate, dar ce sa faci, consumul ocazional de alcool dauneaza grav sanatatii fostilor comunisti mai ales atunci cand ocaziile sunt foarte dese.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. Roman_novici spune

  Stimati cititori din anul 1989 si pana astazi pleaca ai nostri vin ai vostri si noi votam ca prostii, in politica nu se da examen de competenta pe post, politica este o centurista

 2. Mitzura spune

  Apropo de zicala ” râde hârb de oală spartă „.Hai să ne uităm în ograda d-lui Arsene ca să nu se mai uite nimeni în a noastră.

 3. cititor spune

  Site-ul este dedicat improscarii cu noroi in deputatul Arsene. Corect mi s-ar parea ca asa cum tu semnezi articolele in care aduci anumite reprosuri sau acuze unui politician sau altul, si cei care scriu despre Arsene sa aiba moralitatea de a-si semna articolele sau pamfletele. Altfel sunt nule si neavenite.

 4. yo-yo spune

  Pai ala anonimul, care este el anonim, l-a intrebat pe seful lui de unde are bani sa doneze spitalului. Din salariul de presedinte CJ?

 5. Curiosu' spune

  De-aia nu merge nimic in Neamt, din cauza banilor lui Arsene care nu se gasesc in declaratia de avere. Dar TCE si Est Tv se gasesc in declaratia lui Tarata?

 6. Marin Stoian spune

  Nu stiu daca este cazul sa ne intrebam de averile lui Arsene. Mi se par nesemnificative comparativ cu ale lui Tarata. Si-atunci despre ce vorbim?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate