S-au dat avizele pentru împușcarea urșilor care atacă în zona comunei Alexandru cel Bun – Județul Neamț

12

În urma atacurilor semnalate în ultima perioadă în curțileavize-impuscare-ursi oamenilor care locuiesc în comuna Alexandru cel Bun (vezi Urșii au atacat 14 gospodării din comuna Alexandru cel Bun – Neamț și A stat şi s-a uitat cum ursul i-a omorât toate animalele din curte), autoritățile locale au obținut avizele necesare care autorizează împușcarea a două exemplare de urși.

Recomandăm localnicilor, și mai ales infractorilor care fură lemn, să evite în următoarea perioadă deplasarea pe timpul nopții în pădurile din zona Bâtca Doamnei – Agârcia întrucât mai multe echipe de vânători profesioniști încearcă să depisteze și să împuște exemplarele care au atacat în ultima perioadă gospodăriile localnicilor și au ucis zeci de animale.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
12 Comentarii
 1. Bianca spune

  Zău aşa ! Chiar asa tara avem? Nu suntetibin stare la atatia oameni : la vreo 2 000 de oameni (aproximativ) , NU SUNTETI IN STARE sa faceti faţa la 2 urşi !!
  Si , in aceste momente , acesti usri pot fi mutati intr-o rezervatie naturala !!!

 2. Alex Verdeanu spune

  Trebuie mutați handicapaților nu împușcați. De ce se distruge fauna ROMÂNIEI? E revoltător !!! Sunteți cei mai necivilizați dintre europeni. Rușine să vă fie, sper îi omoare ursul pe vânători, și cei responsabili să facă cancer. Karma

  1. Ioana spune

   Din spatele calculatorului este foarte usor de vorbit . De ce nu te duci in zona sa prinzi ursul sa-l duci in rezervatie ?

 3. dan spune

  OMORAREA ,,CALITATEA,, ANIMALULUI NUMIT OM

  ASA REZOLVA EL SITUATIILE: OMOR RAZBOI UCIDERE MARDEALA – NU MAI SUNT ALTE SOLUTII ?

 4. ioan spune

  Omoram ursul si facem loc „taietorilor De lemne”? Trebuie sa le oferim siguranta taietorilor….daca se trezesc cu ursul peste drujbe?

 5. ionut spune

  infractorii care fura lemn ,o sa se invete minte ,ce inseamna sa furi ca n codru.

 6. Silviu spune

  Absurd. Infractorilor care fura lemne le recomand sa frecventeze zona pe timpul noptii

 7. Laurentiu Radu spune

  Dar oare cand se vor da avizele pentru „mancat” toti nenorocitii care le calca padurile si ii scot afara in asa zisa civilizatie !!!???!!!???

 8. Observator spune

  Nu mai bine ii muta intr-un habitat unde Omul e putin mai departe ? Sau e cerere pentru un trofeu ?

  1. hitler spune

   Sigur ii intereseaza blana ursului. E mai usor sa impuste ursul, decat sa ii lase mancare in padure. Inainte parca asa se proceda. Trebuie verificat de ce nu se mai lasa mancare animalelor salbatice pe timpul iernii.

  2. Leo spune

   Daca ai locui si tu acolo nu ai mai comenta!!!

  3. andrei spune

   Eu locuiesc în zona respectiva și sincer îi jale pe acolo,mai ales noaptea. Săracii oameni se tem să mai meargă noaptea prin sat. Trebuie omorâți din păcate

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate