S-a stins din viață un prieten al Bibliotecii Județene, judecătorul Mihai Ciubotaru

4

A trecut în veșnicie judecătorul Mihai Ciubotaru (n. 24.05.1937, județul Botoșani, d. 03.02.2023, județul Neamț), un mare iubitor al cărții, rafinat meloman și prieten al Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu“ Neamț. Mihai Ciubotaru a fost magistrat al Tribunalului Neamț și a ieșit din activitate de la înalta Curte de Casație și Justiție a României în mai 2006.

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț îi este recunoscătoare pentru importantă donație de documente audio-video și de carte făcută în ultimul an al existenței sale pe pământ.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndoliate!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. George spune

  Un OM care nu a acceptat niciodată compromisul. Curajos,onest,intransigent față de cei vinovați . Să ne amintim că de numele lui se leagă condamnarea lui Miron Cozma și alții.Apartamentul său era practic o mică bibliotecă. Dumnezeu să-l odihnească!

 2. Gheorghe Ocneanu spune

  Odihnească-se în pace!

  1. IOAN POP spune

   Mihai, Dumnezeu să-ți dăruiască Viața Veșnică în Împărăția Sa Cerească unde drepții se odihnesc !

  2. IOAN POP spune

   Magistratul Mihai Cojocaru,a fost de înaltă probitate profesională, incoruptibil, de o cinste și educație deosebite,cu o vastă cultură literară și muzicală, prietenos, deschis, puțin șugubăț, un om ales. Dumnezeu să-i dăruiască Viața Veșnică în Împărăția Sa Cerească unde drepții se odihnesc!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate