Poliția Locală Piatra-Neamț – informare în contextul reluării lucrărilor pe coridoarele de mobilitate urbană

0

Ca urmare a reluării lucrărilor pe principalele coridoare de mobilitate urbană, Poliția Locală Piatra Neamț – Birou Siguranță Rutieră a suplimentat efectivele de polițiști locali cu atribuții în siguranța rutieră.
Astfel, pentru evitarea blocajelor în trafic, la primele ore ale dimineții, în cursul săptămânii, echipajele B.S.R. se vor afla în principalele intersecții, unde riscul de creare a blocajelor este ridicat și în mod special pe traseul ce urmează a fi folosit de conducătorii auto, odată cu demararea lucrărilor la noul pod din zona Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Tot în vederea fluidizării traficului rutier și pietonal, trecerile pentru pietoni cuprinse între magazinul Altex și sensurile giratorii din fața Hotelului Ceahlău și intersecția Piața Ștefan cel Mare cu Bulevardul Dacia, vor fi supravegheate îndeaproape de agenții Poliției Locale Piatra Neamț.
De asemena, continuă acțiunile de degajare și fluidizare a traficului rutier și pietonal în proximitatea unităților de învâțământ cât și la intersecția străzilor Mihai Viteazu cu Dărmănești și Paharnicului cu Piața 22 Decembrie, pod Orion.

Informare transmisă de Poliția Locală Piatra-Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate