S-a rupt lanțul de iubire la PNL. Carabelea ”și-a scos lesa”

1

Surse din PNL Piatra-Neamț spun că ”i s-a umflat capul lui Carabelea”, acesta fiind un jargon al politicienilor care este folosit la adresa colegilor care nu se mai supun necondiționat șefului politic din partid, în cazul de față lui Cozmanciuc, șeful PNL Neamț.

Din ce spun sursele din PNL, Andrei Carabelea, noul primar PNL al municipiului Piatra-Neamț, pus pe scaunul de primar chiar de Mugurel Cozmanciuc și organizația locală a PNL, nu mai vrea să facă tot ce i se cere pe linie politică și nici partidul nu i-ar prea satisface solicitările lui ba chiar ar avea lucruri de reproșat tânărului politician.

Pe de o parte era de așteptat să se rupă lanțul de iubire, deoarece la PNL este o modă în a se cere subalternilor să facă tot felul de nefăcute care-i pot costa chiar și libertatea. Probabil Carabelea a fost prea rezervat în a îndeplini sarcinile trasate pe linie de partid și ”și-a scos lesa” (un alt jargon al clasei politice), lesă la care oricum lanțul părea destul de scurt. Nu putea Carabelea să ajungă nici măcar la microfoane, așa de scurt era lanțul.

Ce se va întâmpla în continuare? Dacă liberalii fac la fel cum au făcut de fiecare dată, probabil vom avea în curând un primar nesprijinit de majoritatea PNL+USR. Pe înțelesul tuturor, patru ani de haos politic la Piatra-Neamț.

Iosub Robert

1 Comentariu
  1. Ioan spune

    La alegerile viitoare va fi nevoit să candideze independent sau din partea altui partid:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate