S-a mărit norma de hrană de la spital. Ne declarăm dezamăgiți

2

În ultima perioadă s-a tot scris despre hrana bolnavilor de la Piatra-Neamț. Acum ceva timp președintele consiliului județean a zis ca va mări această normă dar imediat spitalul a fost preluat de guvern și au pus alt director, liberalii s-au trezit și ei că vor dublarea sumei alocate, a ieșit o busculadă politică pentru ca la final să iasă …. nimic.

Noua conducere a spitalului a solicitat consiliului județean mărirea normei de hrană doar până la 15 lei pe zi de bolnav și doar pe perioada epidemiei, urmând ca ulterior să se transmită o altă notă de fundamentare pentru mărirea normei de hrană.

De 15 lei pe zi să mănânce liberalii de la guvern și de la Neamț și să-i invite la masă și pe social democrații de dinaintea lor, că nici ei nu făcut mare lucru pentru mâncarea bolnavilor.

Dezamăgirea profundă este în primul rând față de mine.
Dacă pentru asta am scris ani de zile despre mâncarea de la spital, dacă pentru asta am scris despre bucătăria de la spital, dacă pentru asta am mers și am mâncat alături de bolnavi, dacă pentru mărirea asta de 2-3 lei am criticat ani de zile pe toată lumea, nu pot decât să mă declar profund dezamăgit de rezultatul demersurilor mele ca jurnalist pe tema normei de hrană de la spitalul din Piatra-Neamț.

Iosub Robert

2 Comentarii
  1. Gradinaru Neculai spune

    Este prea puțin. Cu 15 lei, abia poți asigura abia masa de prânz.

  2. Dl Scarbescu spune

    Decât să mănânci o mâncare gătită Intr o bucătărie cu piocianic mai bine nu mănânci nimic

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate