S-a închis grădina zoo. Ce se întâmplă mai departe?

1

S-a închis grădina zoo, animalele primăriei au fost mutate în condiții mizere, în altă pușcărie zoo, nu în sanctuare cum se spusese. Deci, s-a făcut voia celor care au voit. Acum, ce se face mai departe?

Primăria a organizat un fel de concurs de idei unde niște studenți la arhitectură au făcut niște mici proiecte. Fiecare proiect în parte nu poate fi pus în operă cu sume mai mici de jumătate de milion de euro, deci niciunul dintre proiecte nu se poate implementa.

Câți bani are alocați primăria în buget pentru a face un parc sau orice dorește în locul grădinii zoo? Niciun leu. Deci, anul acesta sunt șanse minime să facă cineva ceva acolo. Va fi doar un spațiu foarte bine poziționat, dar lăsat în paragină.

Anul viitor șansele să se mai facă ceva sunt și mai mici, deoarece primăria s-a apucat de implementat proiectele fantasmagorice cu mobilitatea urbană, proiecte care vor stoarce primăria de resurse financiare prin cheltuieli de cofinanțare, neprevăzute sau neeligibile.

Sperăm să ne înșelăm, dar tare ne este frică de faptul că spațiul fostei grădini zoo va fi lăsat pârloagă sau, și mai rău, își va urma cursul pe care îl suspectam la început și va fi dat în concesiune cuiva ca să poată fi vândut ulterior.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Joker spune

    Sunteți răi, deocamdată a inchis o, a facut un efort deosebit,stați să și revină omul, după 2-3 ani poate fi temă pentru al doilea mandat refacerea acestui spatiu😀😀 Sunteți nebuni, va fi concesionat imediat la băieții deștepți, ce credeați iubitorilor de animalute care ați sărit ca lupii la ideea că s chinuite animalutele, v -ati dus după fenta lui Carabelea,!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate