S-a închis accesul pentru mașini în centru

1

Municipalitatea se pare că a uitat să anunțe cetățenii din oraș despre faptul că s-a închis circulația în centru, în plin haos al șantierelor care îngreunează traficul. Din informațiile pe care le avem, motivul închiderii zonei centrale pentru mașini este un spectacol care va avea loc la Teatrul Tineretului mâine seară.

Este foarte bine că se restricționează circulația pentru buna punere în scenă a piesei de teatru și că s-a luat această măsură preventivă de eliminare a mașinilor din zona vizată, numai că nu putem să nu remarcăm dubla măsură cu care municipalitatea tratează cetățenii orașului.

Pe de o parte se închide circulația în centru pentru o piesă de teatru, chiar dacă se îngreunează traficul, dar pe de altă parte oamenilor care au protestat astăzi în fața Teatrului administrația locală le-a interzis marșul prin oraș cu motivarea că „în zona indicată de organizator se desfășoară lucări edilitar-gospodărești”. Cine să îi mai înțeleagă?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Ctc spune

    Cum ajung oamenii la spectacol?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate