Poliţiştii nemţeni se antreneză la condus în parcarea sălii polivalente, în timp ce poligonul auto din Piatra-Neamţ e lăsat în paragină

2

Poliţiştii nemţeni au ajuns să facă cursurile de conducere defensivă într-un poligon improvizat din parcarea de la sala sporturilor.

Situaţia este una anormală deoarece municipiul Piatra-Neamţ a avut unul dintre cele mai bune poligoane auto din România. De fapt, are şi acum doar că acesta este abandonat de autorităţile locale care arată cu degetul spre fostul Liceu Auto iar cei de acolo spre primărie. Promisiuni de reabilitare a poligonului au fost nenumărate dar, din păcate, nici una onorată.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. rares vasile spune

  Liceul Auto….are manageri pe masura elevilor pe care ii educa si produc. Adica loaze si viitori interlopi. Ai putea sa faci o gramada de lucruri bune in poligon,cu o reamenajare decenta. Pui taxa la intrare,5-15 lei,faci o terasa vara cu sucuri si gustari,o sectiune doar pt biciclete sau skate-uri,inchisa,ocazional scene pt spectacole ,unde nu supara pe nimnei fiind relaiv departe de oras si un spatiu generos la dispozitie…….doar sa se vrea. Dar cu ai nostri ca brazii sunt unul mai tont ca altul…ce pretentii sa ai???

 2. Clau spune

  Daca scrie proprietate privata, liceul Auto, si daca si asta este in acte/realitate, de ce ar arata „proprietarii” catre autoritati?
  Au facut vreun proiect de reabilitare?

  Caz real, recent stateam la coada pentru o gogoasa in Roman, iar din spate 2-3 concetateni, plecati din urbe prin tari calde, erau nemultumiti ca statul nu le da mai multi bani prin programul rabla sa isi cumpere o masina decenta, 20k eur.

  Fix aceeasi situatie si aici, liceul se plange ca nu li se aloca bani pentru asta, dar au facut ceva in acest sens?
  Nu arata asa de 2-3saptamani, ci de cativa ani buni, chiar zeci de ani. Nici in 2002 nu se faceau ore acolo.

  Presupun ca nu il repara din cauza ca sunt mai multi instructori privati si foarte posibil ca statul sa te oblige sa il pui la dispozitie pentru acestia, pe cand instructorii de la Auto sunt mult mai putini. Si aici se aplica regula simpla romaneasca, dar mie ce-mi iese.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate