S-a început renovarea fântânii arteziene din fața hotelului Central

2

fantana-hotel-central

După ce s-a degradat din cauza unei lucrări făcute de mântuială, fântâna arteziană din fața hotelului Central a intrat într-un program de reabilitare.
Nu ar fi rău ca municipalitatea să găsească resursele necesare să pună mai multe bănci în zonă deoarece nu de puține ori oamenii aleg să își petreacă timpul liber aici.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. LU-SE-IO spune

    Spuneti si cine a facut lucrarea de mantuiala . Daca nu stiati sau va este,,,interzis sa spuneti , va spun eu .. Este cea mai ” mare ‘ firma de amenajari din Piatra Neamt si singura care era agreata de primarie ,in afara celor din Suceava si Bucuresti, deci este vorba de cei de la Gardens ( Izvoare ) sau Feromet. Sper sa va tineti de cuvant si nu va aparea sursa acestei informatii.

  2. xx spune

    Primarul spune ca renovarea se face de o firma privata pe cheltuiala acesteia iar de banci are comanda mai mare.Sper sa se tina de cuvint,asa cum face intotdeauna,si sa gaseasca solutie si pentru fintina din fata muzeului de istorie stricata de 4-5 ani

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate