S-a inceput monitorizarea politistilor din Neamt ?

0

Umbla un zvon prin oras ca a inceput o monitorizare stricta  a politistilor de la circulatie si a celor de la ordine publica. Monitorizarea s-ar axa pe modul in care isi petrec orele de program politistii aflati pe teren pe timp de noapte.
Daca aceasta informatie este reala, nu e un lucru nou, deoarece s-a mai incercat la nivelul municipiului o astfel de actiune militieneasca care a facut ca o perioada de timp sa nu mai vedem politisti la cafele pe la statiile Peco, dar in timp s-a revenit la vechile obiceiuri.
Adevarul este ca in comparatie cu alte orase din Romania, in Piatra Neamt este foarte liniste si e de preferat ca politistii sa stea la cafele si sa nu aiba evenimente. Cat despre  actiunile care vizeaza contabilizarea cafelelor politistilor, curatenia din „cazemata” si timpii de deplasare, nu credem ca militaria rezolva ceva in afara de a stresa inutil purtatorul de uniforma.
Avem in Piatra Neamt foarte multi politisti de calitate care stiu sa isi faca meseria, cu conditia sa nu fie stresati si sa fie lasati sa isi faca treaba.

Gh. F.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate