Protest impotriva scumpirii pretului combustibilului – Alaturati-va si voi

1

Ca urmare a scumpirii pretului combustibilului, s-a organizat un protest prin care nimeni nu va mai cumpara combustibil, in zilele de 17, 18 si 19 ianuarie. In aceasta dimineata, in jurul orei 7, majoritatea statiilor PECO erau pustii. Explicatia ar fi ca ori lumea nu mai are bani si circula pe jos sau cu mijloacele de transport in comun, ori acest protest a fost luat in serios, fapt care demonstreaza ca a ajuns cutitul nesimtirii la os. Mesaje despre acest protest circula ca mass-uri pe Yahoo Messenger, la nivel national.

PROTESTUL DE LA BENZINARII – in zilele 17, 18 , 19 IANUARIE – dragi Romani si Maghiari haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii MILIARDARI si sa-i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Dupa asta pretul benzinei/ motorinei va SCADEA. SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE – pe 17-18-19 ianuarie. Sa mergem cu autobuzul, cu bicicletele sau pe jos, sau alimentati inainte. Amintiti-va de 21-22 DECEMBRIE 1989 SI INCERCATI SA FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA. Veniti sa cerem dreptul!!!

“Dragi romani, protestul din 17, 18 si 19 nu inseamna mai nimic… 3 zile nu vor muri ei… O solutie mai buna ar fi ca toata lumea sa nu mai cumpere carburant de la o companie, aceasta fiind nevoita sa scada pretul ca sa nu falimenteze… Cel mai mare impact ar fi falimentarea PETROM. DECI, IN PERIOADA 15 IAN-15 FEB SA NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM! Dupa ce PETROM va fi fortat sa scada pretul vom alimenta numai de la ei… ceilalti vor fi si ei nevoiti sa intre in competitie si astfel vom avea cu adevarat o economie de piata… FORTATA DE NOI!”

Pentru mai multe detalii intrati aici si sustineti revolutia.

F.V

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. marian spune

    vezi eject.ro. ideea e mult mai interesant si cred ca va avea efect.
    trebuie doar sa fim uniti

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate