S-a deschis spitalul din Piatra-Neamț. Aparținătorii au acces în secții, conform programului de vizită

0

Actualizare – Situația reală astăzi, 11 octombrie 2022: VIDEO) Umilință greu de descris în cuvinte la Spitalul din Piatra-Neamț! În programul de vizită, aparținătorii NU au fost lăsați să intre la pacienți!

****În urma recentelor discuții și sesizări din spațiul public cu privire la faptul că aparținătorii nu puteau merge la pacienții internați în spitalul din Piatra-Neamț, despre care am scris și noi mai multe articole, vă informăm că astăzi, 10 octombrie, un jurnalist din echipa noastră a mers la unitatea sanitară. Se pare că s-a revenit la gânduri mai bune și accesul aparținătorilor va fi permis în perioada următoare.

Astăzi, la ora 14.00 colegul nostru a putut intra, ca vizitator, în secțiile din spital. Din informațiile pe care le deținem, programul de vizită este între 14.00 și 16.00, dar este posibil ca în cursul săptămânii viitoare acesta să se extindă.

Așadar, cei care doresc să viziteze pacienții internați în spital o pot face în programul normal de vizită. Vă rugăm respectați normele sanitare în vigoare și, pe cât posibil, nu mergeți în număr mare la un singur pacient pentru a nu aglomera saloanele.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate