S-a depus proiectul pentru drumul care va face legătura între Piatra-Neamț și Gîrcina

Puțini pietreni cunosc drumul ce leagă municipiul Piatra-Neamț de comuna Gîrcina prin zona Stadion-Cimitir-Valea Viei, deoarece în acest moment este unul doar de mașini de teren.

Acest traseu ce trece prin spatele muntelui Cozla, scurtează cu aproximativ 7 kilometri accesul celor din Gîrcina sau al celor care vin dinspre Tîrgu Neamț și vor să ajungă în zona Mall Piatra-Neamț. Mai mult de atât, acest traseu ar decongestiona și o parte din traficul ușor din oraș.

Luna trecuta, în Consiliul Local Gîrcina s-a votat proiectul de amenajare a acestui drum de aproximativ 5 kilometri, 2 pe teritoriul municipiului Piatra-Neamt și aproximativ 3 pe teritoriul comunei Gîrcina. Dacă primăria Gîrcina reușește să facă partea ei de traseu cu siguranță și municipiul Piatra-Neamț va găsi resursele necesare să realizeze restul drumului.

- Apreciază pagina -

2 Comentarii
 1. Leo Taxil spune

  E o ”mică” eroare! Diferența de drum măsurată de la ramificația din Gîrcina (DN15C cu DJ157D) pînă la stadion este doar de…1 km!!! De unde 7 km, dacă tot traseul prin oraș are 7,5 km?

 2. Marian spune

  Drumul ala mai mult de asfalt nu prea ai ce ii face.e foarte ingust.ce putin pe amplasamentul actual.si eu sa stau in zona si sa imi treaca vreo 100 de masini pe langa casa….
  Articolul e vreo reclama platita?
  Mi se pare putin nedocumentat.

  ADMIN: Comentariul pare puțin nedocumentat. Drumul expres nu se face pe același drum de acum ci separat…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate