S-a aruncat in fantana pentru a-si lua zilele

1

La ora 12.35, Detasamentul de Pompieri Târgu Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu un ofiţer, 9 subofiţeri, o autospecială şi ambulanţa SMURD pentru salvarea unei persoane (Costică H., 58 de ani) care s-a aruncat în fântâna din gospodăria proprie, situată în satul Târzia, comuna Brusturi. Din nefericire, între momentul producerii evenimentului şi cel în care rudele au constatat lipsa victimei s-au scurs aproximativ 35 de minute, perioadă de timp care i-a fost fatală.

Pompierii militari, conduşi de comandantul detaşamentului, lt. col. Gavrilescu Dumitru, au reuşit să scoată victima din fântână însă, aceasta era decedată. Pentru scoaterea victimei a fost coborât în fântână, în condiţii de siguranţă, plutonierul Amariţei Mihai care a asigurat victima cu ajutorul cordiţelor din dotare şi a adus-o la suprafaţă. Fântâna are o adâncime de 14 m, distanţa de la luciul de apă până la sol fiind de 9 m.

Din declaraţiile rudelor, victima a mai avut tentative de suicid si, în urma cu câţiva ani, a încercat să-şi incendieze adăpostul pentru animale, dar a fost observat în timp util de rude.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. mihai spune

    buna din pacate si regrete de vreo 2 ani nu lam mai am mai avut ogazi sa il vad pe tata eu sunt plecat in belgia si de 2 ani nu am mai fost in tara imi pare nespus de rau ca nu am reusit sa il vad macar pt ultima ora din pacate lam condus pe ultimul drum cea ce nu trebuia sa se intampla asa devreme,eu sunt fiiul cel mai mic a lui costica h. imi pare rau tata DUMNEZEU SA TE IERTE nu te vom uita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate