Rușinea Pământului! Consilierii PNL de la Bicaz au forțat-o Letiția Damoc, directoarea spitalului din localitate, să iasă din sala de ședință

5

Liberalii din Bicaz au făcut un gest imposibil de descris în cuvinte. La ședința de vineri în care se discutau proiecte vitale pentru spitalul din Bicaz au forțat un reprezentant al presei și pe directorul spitalului din Bicaz, doamna Letiția Damoc, să părăsească sala de ședințe.

Liberalii de la Bicaz au făcut un fel de șantaj, spunând că ei pleacă toți de la ședință daca nu ies directoarea spitalului și jurnalistul din sală, deoarece conform reglementărilor de pandemie în sală ar trebui să fie doar 20 de persoane și sunt 22 și s-au ridicat să plece de la ședință. În acest context, pentru a nu bloca proiecte vitale pentru spitalul din Bicaz, jurnalistul și doamna directoare au părăsit sala.

Nu mai vorbim de jurnalistul neagreat de consilierii PNL, deoarece nici nu mai contează. Vorbim doar de rușinea fără margini de a scoate din sala de ședință un medic de excepție al județului Neamț. Cum să scoți din sala de consiliu local directorul spitalului din propriul oraș pe motiv că se depășește numărul de oameni cu 1-2?

Doamna Letiția Damoc, cum o știe toată lumea, de un bun simț ieșit din comun uneori, a stat pe hol până ce a fost primită să spună ce avea de spus legat de proiectele de la spital.

Doamna Damoc a fost supusă acestor umilințe în condițiile în care dumneaei nu a venit neanunțată la ședință, ci a depus din timp cerere la primărie că vrea să explice nevoile spitalului în ședința de CL și cererea i-a fost aprobată.

Atâta ură politică, atâta îndârjire fără motivații pertinente, atâta exces de zel și lipsă de bun simț ca la unii liberalii de la Bicaz nu s-a mai văzut până acum în Neamț.

Domnule Iosub, îmi cer scuze pentru ce s-a întâmplat, ați văzut și dumneavoastră că noi nu am zis nimic, dar dacă așa s-a decis politic nu am avut ce face. Nu am nicio problemă cu dumneavoastră sau cu doamna Letiția doar mă știți de atâta timp și știți că nu sunt genul de om care să fac așa ceva. Chiar îmi este rușine când se întâmplă așa ceva.” ne-a spus un consilier local din zona coaliției politice PNL-USR din CL Bicaz, un consilier local cu care ne cunoaștem de mult timp și de fiecare dată ne roagă să păstrăm secret acest lucru din cauza faptului că poate avea probleme, deoarece șeful său pe linie de partid e un ”m*****n fără școală și creier”.

Niște politicieni să dea afară dintr-o sală de consiliu local un medic care a salvat sute de vieți în acest județ nu este o rușine doar pentru acei politicieni și pentru partidul lor, este o rușine pentru tot județul Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. radu spune

  Domnule Iosub,
  Este inacceptabil ca d-voastră să cădeți în astfel de capcane.
  Mai întâi, deși s-a programat la una din ședințe, și-a trimis reprezentanți (doamna fiind plecată din zonă pentru probleme personale prioritare)
  La următoarea s-a dus neanunțată și, binemeritat, i s-a dat cu flit
  Fiind pe buza prăpastiei din cauza datoriilor, la ultima ședință s-a programat și s-a gândit că singură nu face față, mai trebuie să fie cineva important care să o susțină în lupta pentru convingerea consilierilor.
  V-a găsit pe d-voastră, un prieten vechi, cu multă influență și cu multă putere.
  Ați procedat bine ?
  Nu cred că știți pe cine apărați cu atâta patos.
  Și păcat de prestigiul d-voastră de profesionist corect al presei locale!

 2. anica spune

  De ce s-a dus Damoc la consilieri ?
  A dus spitalul in pragul prăpastiei si vrea iarăși bani, bani, bani.
  Sub conducerea acestui manager, spitalul Bicaz nu poate nici măcar sa-si plătească salariile angajaților fără ajutorul consiliului local

 3. Maria spune

  Ciuma galbena și mințile schilodite din USR,au înlănțuit și distrus orice bruma de democrație,si-au încălcat propriile lozinci SRI-ste cu care defilau în guvernarea PSD.
  Acum vedeți ce mincinoși,manipulatori,incompetenti,hoți,trădători de neam și tara sint acești vechi PDL-isti și noii USR-isti?

 4. E. Vasilescu spune

  Pacat ca nu au lasat-o. Poate voia sa spuna cat la suta e fondul de salarii in bugetul spitalului. Mare pacat !

 5. Crudu spune

  Cât de mare este jud.Neamt, minti târzii ca acesti consilieri locali nu mai găsești, asa este acum, vom avea oare puterea să scăpăm de prostie si de prostul ajuns la putere?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate