Rușine zdrobitoare pe capul PNL Neamț după ce a umilit și hăituit degeaba firma Aqua Parc din Neamț

8

Cu toții știți de reabilitarea drumului de la Bicaz la Poiana Largului și cu toții ați auzit de la liderii PNL Neamț, de la prefectul PNL sau de la unii jurnaliști poveștile despre ”Ginel, patronul firmei care a făcut lucrarea și care e cumătru’ cu Arsene” despre ”lucrările care ar fi fost supraevaluate sau neexecutate corect” și multe alte acuzații aduse cu multă ură și înverșunare de către liberali, acestei firme, Aqua Parc.

Azi, după nenumărate blocări ale lucrării, după controale fără număr, după expertize aproape de nivel criminalistic la fiecare tronson de lucrare cu cele mai performante aparate de verificare, după plângeri penale și reclamații de tot felul, oamenii liberalilor de la Drumuri nu au reușit să găsească nicio neregulă și au fost nevoiți să facă într-un final recepția lucrărilor.

Deci, azi, oamenii guvernului PNL, după efectuarea tuturor verificărilor posibile, au concluzionat că firma Aqua Parc a executat corect toate lucrările la drumul Bicaz – Poiana Teiului și au semnat recepția. Guvernul PNL a demolat azi, definitiv, toate acuzațiile aduse de cei de la PNL Neamț firmei Aqua Parc.

Acum, când e clar că toate lucrările au fost executate corect și că toți cei care au acuzat au fost doar niște calomniatori rău intenționați… pentru județul Neamț este deja prea târziu. Guvernul nu a apucat să aloce în buget restul de bani pentru finalizarea reabilitării și asfaltarea integrală, deci județul Neamț va rămâne cu această lucrare în aer și ce s-a făcut deja se va degrada. Și toate astea pentru ce? Pentru că niște liberali din Neamț au hăituit niște firme de construcții doar pentru că lucrau la un proiect finanțat de guvernul anterior care era PSD. Asta nu e luptă politică, ci FAPTĂ PENALĂ pe care ar trebui să o ancheteze instituțiile abilitate.

Credeți că cei care au blocat acest drum foarte important din Neamț, hăituind niște constructori care s-au dovedit a fi nevinovați, vor avea bunul simț să își ceară măcar scuze publice nemțenilor, dacă nu și firmei căreia i-au stricat imaginea?

Iosub Robert

Contrar tuturor acuzațiilor și articolelor care au curs gârlă despre neregulile la acest drum, publicația noastră v-a spus în continuu că totul este o mascaradă electorală marca PNL și că lucrările sunt executate corect. Iată că din nou noi am avut dreptate în timp ce alții vă mințeau iar faptul că am avut dreptate este confirmat azi chiar de guvernul PNL prin cei de la Ministerul Transporturilor.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
8 Comentarii
 1. Horciu daniel spune

  Axialull este o realizare zdrobitoare!!! Va fi o scurtătură!!!!! Va pune în valoare su Mănăstire Cerebuc…..Multumim pen0tru implicare …

 2. paul spune

  Cozmanciuc ,noua deputata(prietena lui catu) sunt din Neamt?Singurul din Neamt este Tapu( bulai nu intra in calcul asta este ametit total).AVETI GRIJA CE VOTATI PESTE 4 ANI!!!!!!

 3. VLAD spune

  Parerea mea este ca de un an si cateva luni de cand acest partid P(D)NL si acolitii sun la putere nu s-a facut nimic . Pe plan local camarila de baroni galbeni in frunte cu Cozmanciuc si – au vazut numai de interesul lor , sunt parlamentari si in rest in acest oras si judet nu s – a facut nimic dar nimic oameni buni !

 4. Barta Eugenia spune

  Dati-i jos. Unții-vă , ieșiți în stradă caci altfel nu se va mai termina nici un drum sub conducerea P.N.L.

 5. Radu spune

  Poate mergeti sa vedeti cum se exploateaza lemnul pe acest drum. E inchis circulatiei dar ei scot lemn in nestire si probabil in curand va fi din nou distrus. Va trimit eu poze daca vreti

 6. Irimia ghe spune

  PREFECTUL SI CONDUCATORII pnl SA isi ceara scuze si sa lupte si sa aduca bani si sa termine aceasta lucrare.
  asa cum au stiut politic sa opreasca lucrarile tot asa sa lupte si sa termine lucrarea, Daca nu reusesc pana de pasti sa isi dea demisia.

 7. vasile r spune

  domnule Iosub anul trecut am mers special pe drumul de la Bicaz pana la Viaductul de la Poiana Largului si am vazut lucrarile executate de firma de la Roznov , lucrari care au fost executate exemplar.
  PNL in frunte cu acest baiat Prefect care nu are nici o expierenta in constructii si in special in management administrativ impreuna cu presedintele organizatiei si deputatii PNL nu au facut nimic decat au distrus judetul Neamt. Acesti politicieni nu raspund si nu sunt trasi la raspundere pentru declaratiile pe care le fac .
  In 30 de ani toti politicienii din judet au distrus judetul si din cauza lor s-a distrus economia din acest judet.
  Va rog sa cereti prefectului si presedintelui PNL declaratii si intrebatii de ce au oprit aceste lucrari importante.
  Primarilor pnl din acea zona nu le este rusine ca nu au facut nimic pentru comunitatile lor?
  DE CE NU SE UNESC ACESTI DEPUTATI CAND ESTE VORBA DE REALIZARILE IMPORTANTE IN JUDET?
  PNL a promis in campanie, inceperea autostrazii moldovei . UNDE SUNT ACESTI DEPUTATI SI SENATORI.
  Daca aveti ceva intre voi , ciomagitiva in particular, rupetiva capetele , dar cand e o realizare in judet unitiva si duce-ti la bun sfarsit proiectele.
  Cum pot sa realizeze deputatii din ardeal atatea proiecte???

 8. Adrian D. spune

  Chiar nu există nicio soluție ca lucrările sa fie finalizate?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate