Revoltător! Patru pui de urs scoși brutal din bârlog și aruncați prin zăpadă (VIDEO)

5

O filmare incredibilă a fost postată în această seară pe rețelele de socializare. În filmare se observă cum mai mulți bărbați, aflați cel mai probabil într-o exploatare forestieră, au extras 4 pui de urs din locul în care se aflau, îi expun frigului, îi aruncă în zăpadă și îi manipulează brutal cu scopul de a le identifica sexul. În loc să sune la 112, să anunțe Ocolul Silvic sau să aibă o reacție rațională și umană, cu amuzament constată că sunt 2 urși și 2 ursoaice, care par nou născuți sau cu o vârstă foarte fragedă.

Bărbații din filmare sunt de o inconștiență rară și, deși sunt experți în exploatări forestiere din câte se pare, se expun unui pericol iminent și anume: ursoaica. Nu mai discutăm de lipsa de empatie și respect pentru natură și habitatul animalelor sălbatice.

Pentru moment, nu este foarte clar ce s-a întâmplat cu puii de urs, nu se știe de când este filmarea, dar se știe că un bărbat din zona Bicazu Ardelean – Neamț a trimis acest video într-un mesaj privat altei persoane.

Fiind vorba de date cu caracter personal, le vom pune la dispoziție organelor de anchetă pentru a aduce lumină în acest caz.

Vom reveni cu informații.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Marius spune

  Pe langa aceste specimene cu comportament primitiv, întrebarea este:
  Ministrul mediul nu a fost încă demis după declarația stupidă pe care a făcut-o referitoare la acest eveniment regretabil???

 2. Andrei Varga spune

  As fi plătit bilet sa vad continuarea, sosirea mamei urs acasă la cuib după o zi grea la birou 😄.
  In timpul cât cei viteji făceau inventarul !

 3. Andrei spune

  Bolovani… daca venea ursoaica acuma erau pe la ati cu un tub in gura si unul in c*r.

 4. Min spune

  Imbecili. Ca daca vine cineva si le ia plodu’ de urechi se revolta ca au drepturi. Sper sa-i fi prins ursoaica.

 5. Savel spune

  Nu mi vine sa cred cata prostie poate sa zaca in fiinta asta animalica numita om.CE idioti!!Doamne,cum pot fi numite aceste creaturi oameni.Dar asta e Roamania si este la capacitate maxima populata cu astfel de creaturi de epoca de piatra.Bicazu Ardelean….asta spune totul

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate