Rupți de droguri pe o stradă din Piatra-Neamț

Trei tineri cu creierele rupte de substanțe halucinogene, zăceau aparent inconștienți pe o stradă de lângă Școala nr 2 din Piatra-Neamț.
La auzirea sirenei ambulanței, cei trei au reușit să se ridice și să plece printre blocuri fără să li se împleticească picioarele semn că nu alcoolul ar fi dus la băgarea lor în starea în care erau.
Din păcate astfel de scene cu tineri împrăștiați pe jos sunt din ce în ce mai des văzute de pietreni iar principala cauză pare a nu fi alcoolul ci alte substanțe pe care reușesc să le procure în mod ilegal.

- Apreciază pagina -

8 Comentarii
 1. Iri Man spune

  Trebuie infiintate centre anti drog

 2. Iulian spune

  Maine poimaine ma trezesc cu vreo ranga in cap pentru ca le trebuie 50 de lei sa se drogheze. Parintii probabil prin Italia sau Spania, sa isi puna si ei termopane ca vecinul sau sa isi cumpere noul TV Smart(poti adauga orice electronica sau electrocasnica in loc), de care oricum nu se pot bucura ca pleaca din nou.

 3. Stefan spune

  Cum se întâmplă toate astea!?
  Ce întrebare?
  Autoritățile știu de asta.
  Cineva se bucură și cîștiga din asta

 4. Ion spune

  Mojă

  1. Grasu spune

   fentă :))))))))))))

   1. Ion spune

    N-au bani aia de asa ceva

 5. marcela spune

  Ce trist e sa vezi asemenea imagini copii ăștia sânt viitorul țări cum se pot reduce asa alți se îmbogățesc pe asemenea copii naivi. Păcat.😪😪😪

  1. Gelu spune

   Daca astia sunt viitorul tarii, Romania e pierduta definitiv.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate