Rulota din care curge sânge

5
Multe dintre subiectele care ne vin de la cititori nu mai au nevoie de nici un fel de completare, cum este și în cazul sesizării de mai jos. Noi doar am verificat la fața locului și putem confirma că aceste lucruri se întâmplă iar pozele primite la redacție sunt reale.
Magazinul Macelaria de la tara detine o rulota statica in care depoziteaza produse din carne refrigerata. Din rulota se scurge sange, aceasta fiind spalata chiar in parcare rezidurile curgand pe asfalt pe o suprafata destul de mare. Rulota emana un miros de carne stricata. Carnea se transporta zilnic si la alte magazine in ladite descoperite si cu masini  vechi fara frig, in portbagaj si pe banchete. La sesizari  facute la DSP in 2014 rulota a fost mutata in alt cartier, dar acum o luna a reaparut.
Va rugam sa urmariti si pe viitor ce conditii de depozitare si transport au aceste magazine.
Va multumim, proprietarii bl D16 Piatra Neamt, str.progresului 42 (in spatele magazinului supermarket orion 28)

Mulțumim cititorului care a trimis sesizarea.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Taranu spune

  Somn usor DSV, DSP, ANPC
  „SPOR LA SPAGA”

 2. hitler spune

  Nu e normal ca daca faci reclamatie la OPC si ITM nu se rezolva nimic?
  Tot noi trebuie sa ne facem dreptate pentru ca autoritatile dorm si vor dormi in continuare. Mai rau chiar, sunt in slujba celor care incalca legea si nu a nostra, a cetatenilor.

 3. xx spune

  Nu or fi inauntru emigranti africani?

 4. Lolita spune

  Protectia consumatorului este protejata prin SPAGA luata de patron.Ar fi cazul de sunat la 112 pentru ca in duba se prea poate sa fie niste cadavre de refugiati. Poate asa vede si protectia consumatorul si nu mai protejeaza patronu de consumator….

 5. Andrei spune

  Ar trebui închisă aceasta unitate,se vinde carne stricata.dar autoritățile închid ochii.la acești patroni nu se poate face chiar nimic.am cumpărat de la aceasta unitate carne stricate,am chemat Protectia consumatorului si nu au rezolvat nimic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate