Roțile unui camion care transporta lemne în Neamț au luat foc (FOTO)

0

În această seară, s-a semnalat prin 112 un incendiu la ieșirea din Târgu Neamț spre Piatra-Neamț, a transmis ISU Neamț. Incendiul a avut loc la anvelopele din față ale unui camion.

Potrivit IPJ Neamț, conducătorul auto de 28 de ani din Suceava a lichidat incendiul până la sosirea pompierilor.

Camionul transporta material lemnos. Acesta va rămâne în staționare până la remedierea problemelor și apoi își va continua deplasarea. Traficul se derulează fără probleme”, au transmis polițiștii nemțeni.

La ora 19:39, pompierii au fost înștiințați prin apel la 112 despre producerea unui incendiu la autocisternă în orașul Târgu Neamț. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că au luat foc roțile din față ale unui cap tractor ce tracta două remorci încărcate cu material lemnos. Până la sosirea pompierilor, conducătorul auto a intervenit pentru stingerea flăcărilor. Nu au fost victime.”, a transmis Lt. Popa Irina, purtător de cuvânt al ISU Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate